Trumpi klausimai

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

Pikas
Posts: 11
Joined: 2013-07-30 21:43
Contact:

2013-07-30 23:30

Tai zinok, kad man tas cool&quiet nieka nepadeda (jame tik duomenis rodo ir nieka kita) :/ cpu 800mhz, voltage 0.99volto... tepadeda epu-4 engine ant power saving rezimo bet visgi 2,8k RPM... per kur numusineji core voltaza? Kiek ziurejau overdrive utility leidzia tai daryti... reik megint isirasyti.

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-07-30 23:31

as viska darau senamadiskai - per biosa :D , jei ka gali viska padaryt su k10stat , tik su ja atsargiai.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
Lukas
Posts: 377
Joined: 2008-04-11 20:25
Location: Alytus
Contact:

2013-08-08 11:42

kame problema ir kaip toliau elgtis?
Image

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-08-08 14:14

pirmiausia padaryk svarbiu failu backup'a, o paskui atsisiusk hdsentinel ar ka panasaus ir patikrink del bad sectoriu.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2013-08-10 22:21

klausimas gal ir noob'ishkas, bet visgi - ar pakeitus motininę ji supras anksčiau sukurtą iš dviejų hdd raid 0?

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-08-11 09:17

as kai keiciau motinine tai suprato, kaip tau bus nezinau.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-03 21:28

Taigi man reikia pagalbos. Turiu as cia 1999 metu zveri ir noreciau is jo pasigaminti sioki toki NAS, beda, kad as tokiu dalyku nemoku ir nezinau ar su tuo zverim imanoma tai padaryti. Kompa gali buti kad keisiu i siek tiek stipresni, bet jei kas tai parasysiu. Taigi apie pati kompa, tai beveik antikvarinis compaq deskpro su P3 450mhz, 128MB SDR, 80GB western digital, kurio mato tik 14 GB, del to ir ieskosiu ko nors stipresnio. Kaip ir visi reikalingi duomenys yra, taigi padekit. :)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-03 21:56

Justin wrote:Taigi man reikia pagalbos. Turiu as cia 1999 metu zveri ir noreciau is jo pasigaminti sioki toki NAS, beda, kad as tokiu dalyku nemoku ir nezinau ar su tuo zverim imanoma tai padaryti. Kompa gali buti kad keisiu i siek tiek stipresni, bet jei kas tai parasysiu. Taigi apie pati kompa, tai beveik antikvarinis compaq deskpro su P3 450mhz, 128MB SDR, 80GB western digital, kurio mato tik 14 GB, del to ir ieskosiu ko nors stipresnio. Kaip ir visi reikalingi duomenys yra, taigi padekit. :)
Gal ir nevisai i tema bet gal pravers :) http://en.wikipedia.org/wiki/Network-attached_storage
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-03 22:46

DjBendis wrote:
Justin wrote:Taigi man reikia pagalbos. Turiu as cia 1999 metu zveri ir noreciau is jo pasigaminti sioki toki NAS, beda, kad as tokiu dalyku nemoku ir nezinau ar su tuo zverim imanoma tai padaryti. Kompa gali buti kad keisiu i siek tiek stipresni, bet jei kas tai parasysiu. Taigi apie pati kompa, tai beveik antikvarinis compaq deskpro su P3 450mhz, 128MB SDR, 80GB western digital, kurio mato tik 14 GB, del to ir ieskosiu ko nors stipresnio. Kaip ir visi reikalingi duomenys yra, taigi padekit. :)
Gal ir nevisai i tema bet gal pravers :) http://en.wikipedia.org/wiki/Network-attached_storage
Kad sitas zveris nera tam skirtas zinau, bet kazkur skaiciau, kad imanoma tai padaryti, tik gal is kiek stipresniu kompu.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-04 20:13

nu tai ar imanoma?
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
arte
Posts: 102
Joined: 2010-03-15 23:52
Contact:

2013-11-05 04:21

iller wrote:klausimas gal ir noob'ishkas, bet visgi - ar pakeitus motininę ji supras anksčiau sukurtą iš dviejų hdd raid 0?
Priklauso nuo motininių, o tiksliau kontrolerių. Pvz. ICHxR kontrolerių RAID'ai suprantami tarp skirtingų kartų.
Intel P4C • Scythe SCNJ-1100P • Intel D875PBZ • 2x Corsair CMX1024-3200C2 • GeCube 9600XT • 2x WD740HLFS • D-Link DGE-530T • LG GSA-4081B • Antec P180 • CM iGreen 500W • Audigy2 ZS SB0350 • Altec Lansing 621 • Philips 170B2

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-23 23:29

Noreciau paklausti jusu nuomones.

Ar verta man susimastyti apie vaizdo ploksciu keitima i kitas ati kortas.
Siuo metu naudoju HD5870 asus (kaip pagrindine) ir HD5870 sapphire.
Kadangi kortos modifikuotos tai truputuka jas kankinu.
Ka patartumet?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-23 23:53

neverta. dek crossfire ir vsio
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-24 09:14

jos ir pajungtos cf. Pastebejau kad jau truksta galios. BF4 galiu losti tik ant medium nustatymu.
Jeigu ne vaizduskese beda tai idomu kur? Kompo spec ant paraso :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-27 15:58

tavim detas as dar palaukciau kol atpigs, nes dabar dar naujausius zaidimus (isskyrus kelis) tikrai zaisi ant max grafiku, o po kokio pusmecio vistiek kazkiek atpigs tos vaizdo plokstes.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests