Ram

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

User avatar
MX_
Posts: 92
Joined: 2006-04-06 06:16
Location: Kaunas
Contact:

2008-02-07 00:14

Nuspresta, imsiu DHX, tik reikes savo pqi kazkur prakisti. Ech, o praita ziema net 250lt uz juos mekejau :(
C2D E6400 2.13@2.5, Asus P5W DH Deluxe, Ram 1Gb 800 mhz, Asus 1950XT 256MB, SAGATE 320GBx2, IT-2399

User avatar
ARS
Posts: 1064
Joined: 2006-01-23 16:44
Location: Šiauliai
Contact:

2008-02-07 00:34

OPIJ wrote:P.S. sveiki visi, senai matyti! Kaip as jusu pasiilgau :D Tikiuosi nuo dabar siektiek daugiau laiko skirti kompiuteriniams marmalams!

Sveikas sveikas, kur tiek ilgai prapuolęs buvai? ... Num grynai į belangę uždarę buvo, nes daugiau nelabai žinau kur šiais laikais interneto dar gali nebūti :)) ...

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-02-07 09:39

MX_ wrote:Nuspresta, imsiu DHX, tik reikes savo pqi kazkur prakisti. Ech, o praita ziema net 250lt uz juos mekejau :(

Nenori Kingston DRR1066, ju daznis 500 CL5, pamazinus dazni, galima butu CL4 padaryti, ir daigtas butu ateiciai. Nors corsair truputi greitesni.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
MX_
Posts: 92
Joined: 2006-04-06 06:16
Location: Kaunas
Contact:

2008-02-07 09:50

Hmm, daiktas ateiciai tikrai nebus, nes kai keisiu kompa, tai anau jau bus ddr3 uz normalia kaina. Gi kompo upgreido neapsimoka daryti, nors db kai atieduodami 24% atgal.
C2D E6400 2.13@2.5, Asus P5W DH Deluxe, Ram 1Gb 800 mhz, Asus 1950XT 256MB, SAGATE 320GBx2, IT-2399

User avatar
JooZas
Posts: 38
Joined: 2009-09-12 22:00
Location: ukmerge
Contact:

2010-04-17 19:55

kaip suzinot kokie ram'ai pasmane?

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-04-17 21:01

JooZas wrote:kaip suzinot kokie ram'ai pasmane?
atidaryti korpuso šoną ir pažiūrėt ant ram modulių kas parašyta.

jei reikia sužinot tik talpą, tai per System galima.

User avatar
JooZas
Posts: 38
Joined: 2009-09-12 22:00
Location: ukmerge
Contact:

2010-04-18 14:36

pqi kazkokie, cia geri ar ne?

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-04-18 15:12

JooZas wrote:pqi kazkokie, cia geri ar ne?
Normalūs.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-11-08 22:48

Gal kas naudojat Patriot Extreme Performance Gaming Line DDR3 1333MHz ir galit pakomentuot, kas per daiktas, ar kokybiškas? Ar geriau neeksperimentuot ir Corsair imt?

Image

User avatar
dzap
Posts: 483
Joined: 2010-02-12 02:32
Location: Vilnius-Kaunas
Contact:

2010-11-08 23:08

kokia ten kokybe gali but, ta prasme 1333mhz? apacer ar adata ar corsair ar patriot, taigi cia lowendas su tokiais dazniais...

User avatar
citrius
Posts: 194
Joined: 2010-04-28 18:34
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-09 00:48

Draugelis berods tokius turejo, nesenai pirko gan pigiai gavo :) Tai atsilepimai tokie: Jeigu ju raketos (Patriot) tokios pat kokibes kaip ir RAM'ai... tai aisku ko rusai ju visiskai nebijo :D

Ant Corsair nevaryk... As susidejas du kit'us ir patenkintas. Taip, kol nemoki biose pasikrusti su nustatimais tai ram kaip ram, o kai pakrabstai pamatai kad jie veza ramiai daug daugiau nei parasyta specifikacijoje.
AMD FX-8350 BE (4.7Ghz), WC Innovatec+, Asus Sabertooth fx990
Corsair Vengeance 1866 CL9 8GB , GeForce GTX770,
SSD OZC Agility3 120GB, WD10EARS, WD10EADS, Platimax 1000W, Antec 1200
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion, Razer Taipan & Imperator

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2010-11-09 15:30

Nei Patriot nei Corsair RAM IC negamina abiem atvejais gausi Nanyja ar dar koky noname.
Ieskok „Crucial“ juos micron gamina, jei kokybes ieskai.

Arba nesiparink ir dek pigius bet daug.

User avatar
z0ne
Posts: 55
Joined: 2008-12-29 12:07
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-09 17:33

iller wrote:Gal kas naudojat Patriot Extreme Performance Gaming Line DDR3 1333MHz ir galit pakomentuot, kas per daiktas, ar kokybiškas?
Turiu tokius, tik CL9. Tikrai visai neblogi, kokyge irgi neprasta, Lifetime garantija :) Tik as vasara ziaaaaaaaaaaaaaaaaaauriai uz juos permokejau.... dabar kaina ~275. Tada as sumokejau net 419Lt :wallbash:

User avatar
arte
Posts: 102
Joined: 2010-03-15 23:52
Contact:

2010-11-09 17:51

z0ne wrote:Turiu tokius, tik CL9. Tikrai visai neblogi, kokyge irgi neprasta, Lifetime garantija :) Tik as vasara ziaaaaaaaaaaaaaaaaaauriai uz juos permokejau.... dabar kaina ~275. Tada as sumokejau net 419Lt :wallbash:
O čia taip priimta cituojant palikti paveikslėlius?
Elementarus forumo teršimas...
Intel P4C • Scythe SCNJ-1100P • Intel D875PBZ • 2x Corsair CMX1024-3200C2 • GeCube 9600XT • 2x WD740HLFS • D-Link DGE-530T • LG GSA-4081B • Antec P180 • CM iGreen 500W • Audigy2 ZS SB0350 • Altec Lansing 621 • Philips 170B2

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-11-09 19:07

Pakoregavau žinutę, išmečiau img ;) šiaip geriau cituojant sumažinti tekstą ;)

Mano atvėjų nesinori pirkti plikus žalius kaulus, nes visgi estetinis vaizdas man 50% esmės :)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests