Ram

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

User avatar
ferari
Posts: 76
Joined: 2006-08-29 21:34
Location: Šiauliai
Contact:

2007-06-25 21:01

gryzant prie temos,imi tuos http://www.bms.lt/?preke=27640

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-06-27 12:14

nu nzn, man 15 lt didelis pinigas yra, as geriau i fortaka nuvaziuociau ir uz 135 lt nusipirkciau :D
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
ferari
Posts: 76
Joined: 2006-08-29 21:34
Location: Šiauliai
Contact:

2007-06-27 13:54

nu rask tu butent turbo serijos su cl4.Nerasi,nes as ieskojau ir neradau

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2007-06-27 21:53

Junti didelį skirtumą skaičiukams testuose?

User avatar
ferari
Posts: 76
Joined: 2006-08-29 21:34
Location: Šiauliai
Contact:

2007-06-28 13:30

turbinant zinok geriau tie pqi ramai nei paprasti kokie a-data ar tai pqi.Na jei paprastam naudojimui,kur nebus ne biski turbinimo tai taip,skirtumas nelabai juntamas

User avatar
carbon
Posts: 7
Joined: 2007-11-11 15:07
Location: drs
Contact:

2007-11-13 08:28

taktinis daznis raiskia tai kad tuos 1gb ar 2 gb greiciau apdoros. geriau pirkt ne 2gb vienam moduli o 2x1gb tada mhz bus pvz ne 800mhz o 1600mhz
OC yra blogis

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-11-13 08:40

mhz bus tiek pat, tik is dvieju kaulu nuskaito greiciau nei is vieno
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Piratas
Posts: 63
Joined: 2005-12-24 14:24
Location: Klaipeda
Contact:

2008-01-23 18:23

Ar man tik jei as pirksiu 3 kaulus tarkim po 512mb ir vieno daznis bus tarkim 667, kito kaulo 800, dar kito koks 133 ir jie normaliai veiks man? cia klausimas, nereiskia, kad taip ir darysiu.

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2008-01-23 18:32

Ne.
133MHz - SDRAM. 667,800 MHz - DDR2.

User avatar
MX_
Posts: 92
Joined: 2006-04-06 06:16
Location: Kaunas
Contact:

2008-02-06 14:57

Sveiki, ka patartumet imti:
Paprastu A-DATA 2x1GB 800mhz -114LT
TWIN2X2048-6400C4 -164Lt
TWIN2X2048-6400C4DHX -192Lt
Neapsisprendziu ka imti, patarkit.
C2D E6400 2.13@2.5, Asus P5W DH Deluxe, Ram 1Gb 800 mhz, Asus 1950XT 256MB, SAGATE 320GBx2, IT-2399

User avatar
ARS
Posts: 1064
Joined: 2006-01-23 16:44
Location: Šiauliai
Contact:

2008-02-06 21:16

Jei neturbinsi, tai 1 variantas, nes tuomet nėra tolko mėtyt litų į balą, jei kažkiek turbinsi, tai 2 variantas, nu jei nori kažko more extreme, tai 3 ;) ...

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-02-06 21:33

TWIN2X2048-6400C4 eina iki 475 be jokiu zaidimu.
Tavo CPU daugiau 450 nepaims.
Na o jei pas tave netycia DryIce ar LN2 planuose, tai is pigiu pagaliu situos reiktu imti
KHX8500D2K2/2G 2GB 1066MHZ DDR2 CL5 5-5-5-15 DIMM KITX2 249.35Lt
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
MX_
Posts: 92
Joined: 2006-04-06 06:16
Location: Kaunas
Contact:

2008-02-06 21:59

O tarkim realios naudos yra is tu ram radiatoriu, neskaitamt kad atrodys graziau?
C2D E6400 2.13@2.5, Asus P5W DH Deluxe, Ram 1Gb 800 mhz, Asus 1950XT 256MB, SAGATE 320GBx2, IT-2399

User avatar
ARS
Posts: 1064
Joined: 2006-01-23 16:44
Location: Šiauliai
Contact:

2008-02-06 22:37

Num tarkim mano neturbintų VITESTA'ų radiatoriai tai labai karšti, palyginus su kitais aušinamais komponentais (net pasyviai aušinamas North Bridge'o radiatoius taip nekaista), tai gal ir turi kažkokią tai teigiamą įtaką, na bent jau TWIN2X2048-6400C4DHX, tai tikrai pakankamai galingai atrodo ...

User avatar
Markas
Posts: 592
Joined: 2004-11-25 13:00
Location: Stavanger/Norway
Contact:

2008-02-06 23:10

Pats naudoju Corsair 6400 ir puikiai veikia :thumb:

P.S. sveiki visi, senai matyti! Kaip as jusu pasiilgau :D Tikiuosi nuo dabar siektiek daugiau laiko skirti kompiuteriniams marmalams!
Intel i7 3770K | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth Z77 | 16Gb Crucial Ballistix Sport | Gigabyte GTX 670 OC | Intel Series 335 SSD

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest