Tv Tuner

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

Post Reply
User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-10-06 13:21

Sveiki. Su nauju kompu naujos ir problemos. Esmė tokia: turim Gigabyte Tv Tunerį. Antena prijungta teisingai, driveriai iš suteikto kompakto, motininė taip pat Gigabyte, taigi TEORIŠKAI viskas turėtų būti puiku. Deja. Žiūrint TV nėra garso. Vaizdas yra, garso ne. Kita vertus, FM radio tiuneris veikia puikiai. Distancinis taip pat. Pabandžiau perdėti į kitą PCI slotą, jokių emocijų. Gal kas galite padėti? Ga žinot kame čia bajeriai? Gal buvo panašių problemų?

Labai dėkoju už pagalbą.
Libris
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-10-06 13:43

Atleiskite, lužo netas ir dėl to netyčia padariau 2 temas...
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-10-06 18:08

ikisai aux laiduka i motka?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-10-06 18:09

Tai kad tokio laido net nėra, nebuvo nei komplekte, nei jungties ant motinos.
EDIT: tfu, ne ant motinos, o ant tv tuner...
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
ExT
Posts: 1305
Joined: 2004-11-25 14:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-10-06 19:04

Bandyk softo naujesnio pasiieškot, ar kokių patchų, nes būna su tais tiuneriais visko :D Aš gal tik per mėnesį priverčiau savo Leadteka garsą grot :D
[url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=3848]USB Ežiukas[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=558]LCD + Winamp COM Control[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=2]Led PC Feets[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=4]New Fan Bus + Sleeving + Cable Managment[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=3]Lighted Mouse Pad[/url]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-10-06 19:42

o isejimo irgi nera garso ? nu kajp ausiniu tokio lizdo?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-10-06 20:00

kaip tai nera? kazka "pramazinai" toks laidukas turi but, (kaip nuo cd-rom i garso plokste ,kad grotu audio cd an win98 ir senesniu). Arba ant tunerio toks isejimas, kaip ausiniu lizdas.
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-10-06 20:26

Jei ne paslaptis, tai koks tiunerio modelis, nes Gigabyte puslapyje tokiu dalyku isvis kaip ir ner, nor cia butu jau nebe pirmas kartas, draugas turi Leadtek MB kuri intike neegzistuoja :D .
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-10-06 21:02

Panchio wrote:kaip tai nera? kazka "pramazinai" toks laidukas turi but, (kaip nuo cd-rom i garso plokste ,kad grotu audio cd an win98 ir senesniu). Arba ant tunerio toks isejimas, kaip ausiniu lizdas.

p.s. as lygiai ta pati pasakiau...
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-10-06 21:38

va, tiesiai nuo dežės rašau:
Top Quality Hardware accesories:

High Quality Global TV card
Remote Control
Ir Cable
FM antena
Video Capture cable
TV signal adaptor.



nera jokio Aux cable. Taip pat ant TV tunery ner jokios vietos aux kabeliukui prijungt. Ausinių išejimas yra, bet į jį jungiasi IR kabelis distanciniui (ne aš taip sugalvojau., taip iš tikrųjų yra). Pamėginsiu nauja softa.
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-10-10 09:06

Na ką, nauji driveriai nepadeda. Tačiau draugas sakė kad kažkaip reikia pačioj playerio programoj nustatyti kodekus ar kažką panašiai. Gal kas turit "CyberLink Power Cinema" ir žinot, kaip ten juos nureguliuot? (atseit PAL, SECAM ir panašūs š, miglotai jis man ten paaiškino) Niekaip nerandu jokiuose setingsuose.
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-10-10 15:14

nu lietuwos t.y. rinkdamasis sali renkiesi lenkija formatas ar kaip ten jis wadinas yra pal d/b. gal ne taip pasirinkai garso isejima? (aux, cd ar pan) arba gal kai ijungi tv programa tau automatiskai padaro "mute master" per volume control? (man taip kazko padaro kaj fm isijungiu)
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

tomas45
Posts: 1
Joined: 2012-07-09 13:20
Contact:

2012-07-09 13:23

Ar pavyko rasti tinkamą?

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest