ST585v6

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-12-07 15:21

Sveiki,senokai cia besilankiau.
taigi bėda prispyrė,turiu Thompson Speedtouch ST585 v6 modemą,reikia kažkaip suderinti kad teiktu interneta ir man paciam(tik 1 kompas),ir kad veiktu per wireless. turit minciu kaip suderint? aciu is anksto
http://forumas.modding.lt/viewtopic.php?f=19&t=3960" onclick="window.open(this.href);return false;
ta pati situacija ir man
Image

Imago
Posts: 182
Joined: 2010-07-16 09:40
Contact:

2011-12-07 16:20

jei pavyks pasidalink idejom ;)
kazkaip nepavyko to man sutvarkyt, pasemiau linksys ir perases softa gavau tai ko norejau..

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2011-12-07 17:27

Tai tą temą jau išsprendžiau gi.
Pakeitus tą 585v6 gyvenimas kitom spalvom nušvito.

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-12-07 18:41

nedomina manes keitimas sito modemo y kita
man domina JO pajungimas. kiek zinau tai
1,3PORT-Ethernet
2-WAN
4-TV arba savo nustatymas
ir tada WLAN eina
mano kompa jis mato,wifi prietaisas taip pat mato ta modema. man tik reik ji pajungt prie interneto,ir kaip as nezinau,todel prasau cia pagalbos,istratinau puse gugles ir dar neradau atsakymo
Last edited by ExP on 2011-12-14 17:49, edited 1 time in total.
Image

User avatar
arte
Posts: 102
Joined: 2010-03-15 23:52
Contact:

2011-12-07 18:45

ExP wrote:Sveiki,senokai cia besilankiau.
taigi bėda prispyrė,turiu Thompson Speedtouch ST585 v6 modemą,reikia kažkaip suderinti kad teiktu interneta ir man paciam(tik 1 kompas),ir kad veiktu per wireless. turit minciu kaip suderint?
Kad pačiam kažko neburt klaidžiojo anksčiau, o ir dabar manau ne problema susiveikt, user.ini konfigūraciniai failiukai.

Code: Select all

iptv 3LAN+1TV
DSL_5xx_PPP_2tv_v6
LLAN_5xx_DHC_beTV_v6
LLAN_5xx_DHC_1tv_v6
LLAN_5xx_DHC_2tv_v6
LAN_5xx_DHC_1tv_v6
LAN_5xx_DHC_2tv_v6
Veikia 2 LAN lizdai, WLAN + 2 TV
Veikia 3 LAN lizdai, WLAN + 1 TV
Veikia visi 4 LAN lizdai + WLAN 
Čia tik pvz. kokie variantai (manau ne visi). Beliktų tinkamą/reikiamą sumaitint tam ST585v6, ir būtų dar naudojamas daiktas. Tik daug Mbit iš jo tikėtis nereikėtų.
Intel P4C • Scythe SCNJ-1100P • Intel D875PBZ • 2x Corsair CMX1024-3200C2 • GeCube 9600XT • 2x WD740HLFS • D-Link DGE-530T • LG GSA-4081B • Antec P180 • CM iGreen 500W • Audigy2 ZS SB0350 • Altec Lansing 621 • Philips 170B2

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-12-07 18:57

o imanoma,kad pasijungus 2 LAN plokstes,i viena ateina balticum intekas,o is kitos plokstes eitu y modema? tada kompas gauna normalu greiti o telefui tai px. ivygdoma? geriau taip?
ir jeigu taip tai kaip "nusiust" modemui savo ip adresus kad pradetu veikti ir wifi intekas? bridžint per network connections?


User.ini
http://pastebin.com/Rum9EQWg" onclick="window.open(this.href);return false;
Image

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-12-12 19:52

Nu negi sunku kam nors pasidalint savo ismintim kaip konfiguruot ta kreiva aparata,nes man tikrai dabar wifi reikia ir pasirinkimo absol nera,man tie like 3 portai kad ir ispjauti gali but,man TIK wifi tereik...
Last edited by ExP on 2011-12-14 17:27, edited 1 time in total.
Image

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2011-12-12 23:23

Su tokiu bendravimu niekam nėra noro siūlyt kažką.
Nežinau, kas ten per super internetas, kad niekaip neišeitų pajungt.
Iš namų (ZEBRA su GALA trečiam+ketvirtam portuose) paėmus tereikėjo įjungti AutoIP ar Dynamic IP, kažkas panašaus, nieko daugiau - toliau veikė su dviem skirtingais internetais 1 PC, WD TV LIVE (LAN) ir blekberis (WIFI) vienu metu.

User avatar
arte
Posts: 102
Joined: 2010-03-15 23:52
Contact:

2011-12-13 02:51

Teisingai pastebėta dėl bendravimo. Kas kur ką kaip krušo gal kokiam balvonų forumiuky ir aktualu, kur atitinkamas kontingentas. Parašas vizualiai užima kur kas daugiau ploto žinutėje nei aktualus tekstas. Koks tikslas taip teršt forumą?

Kažkaip net prapuolė motyvacija pasijungt ST585v6 ir išsitraukt user.ini su 1x WAN, 3x LAN + WiFi konfigu :mad:
Intel P4C • Scythe SCNJ-1100P • Intel D875PBZ • 2x Corsair CMX1024-3200C2 • GeCube 9600XT • 2x WD740HLFS • D-Link DGE-530T • LG GSA-4081B • Antec P180 • CM iGreen 500W • Audigy2 ZS SB0350 • Altec Lansing 621 • Philips 170B2

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-12-14 17:27

arte wrote:Teisingai pastebėta dėl bendravimo. Kas kur ką kaip krušo gal kokiam balvonų forumiuky ir aktualu, kur atitinkamas kontingentas. Parašas vizualiai užima kur kas daugiau ploto žinutėje nei aktualus tekstas. Koks tikslas taip teršt forumą?

Kažkaip net prapuolė motyvacija pasijungt ST585v6 ir išsitraukt user.ini su 1x WAN, 3x LAN + WiFi konfigu :mad:
^^ daugiau nei puse metu sedziu su tuo parasu ir niekas niekam netrugde. o tas "krusho" tai man net nebuvo nuotaikos net rasyt normaliai + skubejau. arte,jei gali ,istrauk tu ta konfiga kad pagaliau tas aparatas veiktu ;)
arte's configas yra tas kurio man reik,nes as gala seniausiai nebeturiu,balticum neturi tokio dalyko kaip IPTV(gal ir turi bet as tokiu dalyku nesinaudoju ir nesisakysiu niekad)
http://imageshack.us/photo/my-images/827/99676379.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
mazdaug taip kaip noreciau,o pasaka butu isvis jeigu interneto kabelis eina y kompo LAN1 lizda,o laidas is modemo eitu y LAN2(kompo) ir teveiktu tik wifi,daugiau man nereiketu kitu stuff
bato tas super-duper 'net yra balticum sviesolaidisar koks ten
Image

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-12-18 14:05

arte,prasau istrauk tu ta konfiga nes tikrai man labai reikia pajungti ta routeri,nes biski jau varo y nevilti rasytis geimus ir dar ka nors ne is android market o per prakeikta usb :\ sry uz double post bet reikejo tema prikelti
Image

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests