Routeris nein daugiau 4MB/s?

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2011-02-24 19:01

Sveiki, turiu routerioka linksys wrt54gl, ir viena beda jis neduod didesnio siuntimo greicio nei 4MB/s nors mano netas duod apie 10MB/s ar galima kanors padaryt kad routerioks duotu siust 10MB/s ar reik naujo ieskotis?
gal padetu koks firmware geresnis nei linksys'o? o gal tiesiog kokius nustatymus praziopsojau :D

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2011-02-24 19:17

Ne ruteriukyje beda. Jis drąsiai eina 10MB/s ir su standartiniu Firmware. Nors aš naudoju dd-wrt - standartiniam trūko funkcijų.

elektrikaz
Posts: 63
Joined: 2011-01-08 17:30
Contact:

2011-02-24 19:28

O pas tave wireles USB adaptor ar wireles visa plata? Jej usb tai del jo gali but skirtumas.
Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz
2.0GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz
Gigabyte Technology Co., Ltd. G31M-S2L
256MB GeForce 7600 GT (CardExpert Technology)

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2011-02-24 19:42

Wireless ir taip daugiau 4MB/s fiziškai negali ant šito daikto veikti. 802.11g 54Mbps yra abiem kryptim, t.y. 27Mbps viena kryptim, arba siek tiek daugiau nei 3MB/s idealiu atveju.

User avatar
arte
Posts: 102
Joined: 2010-03-15 23:52
Contact:

2011-02-25 00:01

evil wrote:Jis drąsiai eina 10MB/s ir su standartiniu Firmware.
Drąsus pareiškimas... WRT54GL WAN to LAN riba 50-60 Mbit, tai iš kur tie 10 MB/s nusipaišo?
http://www.smallnetbuilder.com/componen ... temid,189/
WHR-HP-G54 irgi tas pats procesoriukas.
Intel P4C • Scythe SCNJ-1100P • Intel D875PBZ • 2x Corsair CMX1024-3200C2 • GeCube 9600XT • 2x WD740HLFS • D-Link DGE-530T • LG GSA-4081B • Antec P180 • CM iGreen 500W • Audigy2 ZS SB0350 • Altec Lansing 621 • Philips 170B2

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2011-02-25 09:32

Nežinau iš kur, bet gerą dieną geras torentas 8-9MB/s pučiasi...

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2011-02-25 10:50

nu kad man per laida nein daugiau 4MB/s

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-03-09 07:21

Zebra? nesistebiu,nes TEO tokie nagli pasidarė,pagal kontraktą man turėjo duoti 40Mbps upload/download,buvo per pusę... jiem reik paskambint,ir gerai pap*st protą,tada jie "gerai gerai ijungsim" ir viskas..
Image

blaster
Posts: 4
Joined: 2011-02-07 23:17
Contact:

2011-03-09 11:40

gzipaz wrote:nu kad man per laida nein daugiau 4MB/s
Nu man lygiai tas pats buvo, galvojau kad tiekejas kazka nusukineja :). Bet pasijugiau tiesiogiai per laida ir gerai viskas buvo, tai paprashciausiai ka pasidariau tai isirashiau Tomato firmware (priesh tai naudojau DD-WRT) ir pakilo greitis iki 6 MB/s, o wireless'o greitis iki 2,8-3 MB/s (su DD-WRT retai kada siekdavo 2,5 MB/s). Tai mano manymu tai butu pats paprashciausias budas pabandyt pasididint greiti ;)

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2011-03-09 11:46

nu kolkas padariau toki bajeri, pabandziau pajungt savo senuka D-Link DI-604 routerioka tai tas laisvai duod beveik iki 10 MB/s ir traukia, tai per ji kebelis i kompa ir i ji pajungiau ta Linksys'a kad wireless butu. gal veliau kada prisruosiu ir su Linksys'o firmwaru pazaist :)

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2011-03-09 17:19

O tai su firmvaro perrasymais negalima sugadinti pacio routerio? Nes pas mane tokia pati problema, tik kad vietoj 10 duoda 1 :D
Draugas sake, kad surasius ne ta, ka reikia, galim pacio routerio nebeatstatyt atgal

User avatar
dzap
Posts: 483
Joined: 2010-02-12 02:32
Location: Vilnius-Kaunas
Contact:

2011-03-09 17:33

tai jei i routery sukisi peles firmwara, tai cia jau nieko nepakeisi, kad ne tik rankos bet ir akys skersos.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest