uzlinko netas

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-05-03 23:42

taigi sveiki protingi zmones :D atsitiko toks reikalas siandien... uzlinko netas :( bet kazkaip keistai... neiviena programa su netu neveikia (antivirusu update,opera, IE ir t.t.) bet fire fox ir skype veikia :) gal kas turit koki pasiulymu kaip atgaivinti man ta neta? as mastau kad gal virusiukas koks bet neiviena antivirusine nerado nieko... :(
:gauloise:

User avatar
Oinis
Posts: 149
Joined: 2006-01-10 18:58
Location: Kaunas
Contact:

2008-05-03 23:47

Buvo kaimynui veikia IE o neveikia nei Opera nei Mozilla. Tai teisiog paemiau perrasiau Winows ir viskas susitvarke :]

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-05-03 23:57

nu ta tai zinau bet labai noretus be windowsu perrasymo issprest problema:)
:gauloise:

User avatar
Pruskis
Posts: 552
Joined: 2007-04-27 12:57
Location: Lentvartis/Vilnius
Contact:

2008-05-04 07:43

Paziurek modema, gal ten kas uzsirauke.
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=3498][b]Project: T2B[/b][/url] [color=DarkGreen][][[/color][color=LightGray]][][][][/color]
[font=Arial]Asus P5K, INTEL Q6600, XFX 9800GTX+, 3x A-DATA 1GB, Seagate 250+500GB, Fortron EPSILON 600W, Asus VW222S 22"+Samsung SyncMaster 710n.[/font]
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=3831][b]Project: PS.v1[/b][/url] [color=DarkRed][[/color][color=LightGray]][][][][][/color]
[font=Arial]Asus M3A76-CM, AMD 5050E, A-DATA 2GB, Seagate 160GB, NoName 400W.[/font]

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-05-04 14:53

nera modemo... meganetas pas mane... jauciu be windows perrasymo neapseisiu
:gauloise:

User avatar
Dainius
Posts: 470
Joined: 2005-01-10 19:26
Location: Kaunas
Contact:

2008-05-04 15:14

Pabandyk tiesiog per nauja irasyt tinklo kortos "draiverius" ;)

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-05-04 15:43

gera mintis buvo :) pats napagalvojau apie toki dalyka bet deja nepadejo...
:gauloise:

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-05-04 17:29

Jei dar nevelu WinSockFix, atstato tinklo nustatymus i default, jei nepades, tada Windows repair, nereikes softo instalint, dokumentu kilnoti.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-05-04 18:34

winsockfix nepagelbejo...teks ieskotis windows CD ir daryt repair arpa perrasyt..
:gauloise:

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-05-04 20:07

EEE dar buna kad FireWal uzsibugina, gliukai su tinklu pasipila ??? Ne netas ???
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest