Interneto 'pasiskolinimas'

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
Procesorius
Posts: 37
Joined: 2007-12-17 20:28
Location: Motherboard
Contact:

2008-01-27 12:40

Sveiki, pas mane buvo intikas vieną kartą, poto atsijungiau ir porą metų dabar jau stovi pas mane jo switchas ir labai prašo mane jį ir toliau laikyt bo jiem vargas jį perkraustyt. Tai va, pagalvojau, gal man kaipnors išeitų pasiskolint biškį interneto iš kokio asmens trumpam laikui ištraukus laiduką? Taip galėčiau atlygint sau moralinę žalą.

Bandžiau kabelius tiesiog swicho į savo pc įkišt, pora buvo 'limitedi nternet connection' or something ir vienas buvo, kad einan į intiko psl. išneta puslapį, 'gerb kliente suvesk kažkokį kodą' or something.

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2008-01-27 12:46

Tavo kompo mac adreso jie teisiog nepriims. Jei nori neto- jie turi matyti toky mac adresa koks yra kokio nors kliento. Bet jei neduok dieve jie ras du tokius pacius- klausimu net nekils kas cia vyksta :)

Jei nori padaryt sustrai- statyk dar viena huba, bet toky kuris gali klonuoti mac adresa kompo, tada nuklonuoji to kliento ir daly neto jam- daly sau. Interneto tiekejas nepastebes, bet klientas serva matys kita. Jei bent ka kerta- supras.

Siaip uz tokius dalykus baudos gali gaut- jei nori: DO IT AT YOUR OWN RISK :) .
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
Procesorius
Posts: 37
Joined: 2007-12-17 20:28
Location: Motherboard
Contact:

2008-01-27 13:50

O jei man trumpam * tarkim naktį ir kokį filmą parsipūst tai įmanoma, kad nepastebėtų? Ir beto kaip padaryt tą mac adresą vienodą kaip kažko ir kaip sužinot jį koks to kito cliento?


Nesikeik
Athlon64 x2 5000+ | Asus m2n-e sli | 2x2gb DDR2 800 | LG dvd+/-rw sata | Samsung 7200 160GB sata2 | 500W PSU | Gigabyte 8800gt |

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2008-01-27 16:18

Mac adresa mato tik routeris. Tai nebent jy pajungti y koky kita routeri, kur priejima turetum prie sistemos ir DHCP sarasuose jis butu, bet geruoju tu neperrasysi savo kompo MAC. Tai vistiek tenka ta pati routeri naudot.
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
Procesorius
Posts: 37
Joined: 2007-12-17 20:28
Location: Motherboard
Contact:

2008-01-27 16:30

Nesuprantu jūsų tų kyber kompiuterinių kalbų, gal galit durniui išaiškint eis man ar ne
Athlon64 x2 5000+ | Asus m2n-e sli | 2x2gb DDR2 800 | LG dvd+/-rw sata | Samsung 7200 160GB sata2 | 500W PSU | Gigabyte 8800gt |

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2008-01-27 22:12

Jei keip durniui: tada neis :)

Nes jei nesigaudai tai tik pridarysi nesamoniu, nieko nepavyks ir dar bauda gausi...
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-27 22:26

Nelygu kas per gelezis (softas), jei koks nors alia radius server tada nieko nesigaus.
Jei trumpai sistema stebi portus, by default, pass required, jei unlokinta tai free.
Tavo atveju skambini ne i servisa, o tiesiai kokiam vadybininkui ar dar auksciau ir putoji kad va tokia nesamone, trugdo maiso .... nu karocia duodi zinot, kad po 5 min pro balkona ismesi ir laidus prie sienos kur ilenda nukarpysi gales isnaujo tampyt. Pabaigoje uzsimeni, kad nebent jie na chaliavu interneta duotu.
Juk taip tingisi vaziuot kazka daryt ir taip ant smugio, va penktadieni vakare skambink kad jei ka reiktu sestadieni ryte vaziuoti, tai gal pasakys pofig kisk ta kabeli.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
Pruskis
Posts: 552
Joined: 2007-04-27 12:57
Location: Lentvartis/Vilnius
Contact:

2008-01-27 23:10

ModHead wrote:...nu karocia duodi zinot, kad po 5 min pro balkona ismesi ir laidus prie sienos kur ilenda nukarpysi gales isnaujo tampyt. Pabaigoje uzsimeni, kad nebent jie na chaliavu interneta duotu...
Kiek sen beskaitau tavo postus tai tik juokas ima... :)) Sry OT.
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=3498][b]Project: T2B[/b][/url] [color=DarkGreen][][[/color][color=LightGray]][][][][/color]
[font=Arial]Asus P5K, INTEL Q6600, XFX 9800GTX+, 3x A-DATA 1GB, Seagate 250+500GB, Fortron EPSILON 600W, Asus VW222S 22"+Samsung SyncMaster 710n.[/font]
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=3831][b]Project: PS.v1[/b][/url] [color=DarkRed][[/color][color=LightGray]][][][][][/color]
[font=Arial]Asus M3A76-CM, AMD 5050E, A-DATA 2GB, Seagate 160GB, NoName 400W.[/font]

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-27 23:24

O jus nesijuokit cia labai neblogas sprendimas, jei turetumete patirties bendraujant su provaideriais tai nesijuoktumete. Kai pastoviai skambineji ir juos galutinai priveiki, ne tokius dalykus padaro.
O ka prarasti galime, arba dezute issines, arba neta duos, taigi mes betkokiu atveju pliuse.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2008-01-28 08:53

Siaip tam pas ka servas- neta for free paprastai duoda :)
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
Procesorius
Posts: 37
Joined: 2007-12-17 20:28
Location: Motherboard
Contact:

2008-01-28 08:58

Nu ką, reiks skambint. Reik tikėtis duos intiką. Dėkui
Athlon64 x2 5000+ | Asus m2n-e sli | 2x2gb DDR2 800 | LG dvd+/-rw sata | Samsung 7200 160GB sata2 | 500W PSU | Gigabyte 8800gt |

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2008-01-31 22:30

Yra gi routeriai kitokie :) jie kiekvienam isejimui keichia ipi ir tada jau pofik, jungi nors ir kiek nori kompu provaideriai kazhkaip nieko nepastebi,... Shustri matyt labai :D Beje jeigu ish 1os hatos vediesi neta dar i i kita buta tai jokios baudos negausi :))
Image

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-31 22:37

ResidentEvil wrote:Yra gi routeriai kitokie :) jie kiekvienam isejimui keichia ipi ir tada jau pofik, jungi nors ir kiek nori kompu provaideriai kazhkaip nieko nepastebi
Cia mes apie DHCP??? Labai retas provaideris taip daro, pagrinde tai ir port lock nevengia. Be to pasiziureti kiek tinkle kompu trugdo tik tingejimas.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
Tadastopp
Posts: 220
Joined: 2005-11-18 16:22
Contact:

2008-02-01 15:26

Nezinau ar apie ta pati kalbam,bet pvz pas mane rrgi leido tik viena kompa jungt provaideris,tai as ju routerio parametrus sukonfiguravau (nat'a pakeliau) ir darbar galiu kelis PC pasijungt :)

P.S. interneto nevagiu,tiesiog laptopas yra,tai to pacio laido nenoriu kaisiot i abu..

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest