Wlan

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
Daniel
Posts: 226
Joined: 2004-11-27 21:34
Location: Vilnius
Contact:

2007-12-28 23:55

Patarkite ką pirkti : pci wlan plokštę ar routerį su wlan'u ? Laptopui reikia ineto, o laidai jau :wallbash: Kokia wlan įrangą naudojate jūs ? :)
[SIGPIC][/SIGPIC]
krize, viskas isparduota usinam sena hardware :gauloise:

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2007-12-29 00:08

Naudotu WRT54GL, veikia puikiai, lengvas konfiguravimas galima irasyti 3rd party softa, kuris atrakina geresnes rysio galimybes ir tt. Tik pats ar neprisiruosiau to padaryti. Manau tikrai vertas demesio routeris. Galima ir su wireless pci korta per pc pasharinti interneta, bet tokiu atveju nukentes rysio stiprumas(nenes tiek daug kai su routeriu) Tai tiek is mano puses ;)
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

dext
Posts: 120
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Sydney, Australia
Contact:

2007-12-29 09:47

Rekomenduoju Asus WL-500gP. Irgi galima naudoti 3rd-party softa, be to turi 2 USB jungtis, prie kuriu galesi pasijungti tinklo spausdintuva, arba isorini HDD ir routeri naudoti kaip serveri (galima sumesti torrent, dc++ clientus, web, ftp serveri...)

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2007-12-29 16:41

Kodėl aš tokio neužmačiau kai sau rinkausi :cry:
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-04 17:05

o kaip ivertintumet stai si D-Link DI624S maršrutizatorius, 4xUTP, 2xUSB 2.0, WLAN 802.11g 108Mbps
http://bms.lt/lt/catalog/view/?id=26324
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2008-01-04 17:55

Ne specas aš, bet nematau už ka čia tiek mokėti... Geriau jau ta asus pasiimt
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
minex
Posts: 502
Joined: 2005-07-24 20:39
Location: Mrj - Kaunas
Contact:

2008-01-04 18:00

Routeris yra geriau nei pci plokste. PCI plokste naudoja kazkokias tai windows programas, su jomis rysys yra nepastovus gali dingineti, o routeris naudoja specifini softa, kuris uztikrina rysio kokybe. Su routeriu rysys netrukineja ir, kaip sake Rsx, toliau veikia,

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-06 13:04

o ten tiksliai WL-500GP ar WL-500G nes GP nerandu?
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

dext
Posts: 120
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Sydney, Australia
Contact:

2008-01-06 13:25

gzipaz wrote:o ten tiksliai WL-500GP ar WL-500G nes GP nerandu?
Vienur raso wl-500gP, kitur wl-500g Premium, bet cia tas pats modelis...
pvz. http://www.gerakaina.lt/new/product_inf ... d=10069799

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-06 13:45

aisq, aciu uz paaiskinima ;) :)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
[no]error
Posts: 490
Joined: 2005-05-09 17:22
Location: Lithuania, Vilnius
Contact:

2008-01-06 20:08

Kad nekurt kitos temos tai klausiu čia:

Turiu Skynet internetą, laidas pajungtas į WL-520GC routerį, nuo routerio pajungtas stalinis kompiuteris, prie kurio pajungtas spausdintuvas, bevieliu ryšiu prisijungiu savo laptopą. Užduotis- kaip padaryti, kad iš laptopo galėčiau printint dokumentus? Stalinis pc įjungtas nuolat. Any ideas?
Dell Inspiron 1501
[b]MB[/b] Dell
[b]CPU[/b] AMD Turion 64x2
[b]RAM[/b] 2x512
[b]VGA[/b] Ati
[b]HDD[/b] 1x120gb
[b]HDD[/b] 1x500gb ex
[b]DVD-RW[/b] LG DVD+-RW DUAL 16X BULK BLACK W/O S/W

[img]http://img377.imageshack.us/img377/9250/liet1jz.gif[/img]

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2008-01-06 20:40

Windausuose Small office or home network wizardu pasinaudok, padaryk vienodą workgroupą, įjunk sharingą. Tada installiuok NetBIOS protokolą (prie tinklaplokštės settingsų). Tą patį visuose PC. Gali tekt printerį pasharint, gali netekt. Turėtum dabar matyt kituose PC printerį.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest