Paspartinti neta

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
Pronetas
Posts: 8
Joined: 2007-03-02 20:18
Location: Ireland
Contact:

2007-03-19 05:30

Noreciau paklaust ko nors is tu patyrusiu tinkluose, ar pakeitus modema pagreites netas ?
Pvz jei turiu interneto paslaugas ir jie man dave modema kuris stovi va pat mano pc ir t.t. ar visos konfiguracijos bus pasikeitusios ? jeigu prijungciau visai kito modelio modema.
sry jei kas nesurpato :)

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2007-03-19 08:17

Jei tavo neto greicio apribojimas butu priklausomas tik nuo modemo tai taip. Ta prasme jei tiekejas neriboto greicio. Bet kadangi pas beveik visus lietuvos zmones yra kazkokio tai greicio netas (o ne unlimited), tai nuo modemo niekas nepriklauso. Gali tu jungt ka nori, vistiek tiekejas tau greiti taip pat ribos.
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
Pronetas
Posts: 8
Joined: 2007-03-02 20:18
Location: Ireland
Contact:

2007-03-20 21:35

O modemas turi tokia galimybe kaip islaikyt daukiau prisijungtu zmoniu pire tavo pc ?nes man su torrentu buan taip kad prisijugne siustis 50 ir dingtsa netas zdz nepaganu :D

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-03-20 22:24

interneto tiekejo problemos, neatlaiko iranga gal srauto, arba pas tave grybauja modemas
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2011-04-06 15:18

visur skaitineju ir niekur nematau apie omniconect,arba kaskur nedaziurejau.. taigi prisiglausiu esamoj temoj nes noras panasus..turiu omniconet ,modemas zte mf633 ..rysys hspa 2 arba 3 padalos ..kartais persimeta i umts td isvis sulieveja sparta..tai noreciau paklausti ar imanoma pirktis kaskoki marsrutizatoriu ar rauteri (nlb raukiu kas kam skitas) kad rysys geresnis butu ir sparta, nes sparta tipo turetu buti iki 7.2mbps ..taigi naudojuos planu 10gb neribotai tai viska noreciau ir isnaudoti..nepriekaistaukit kad ten laidinis geriau ir pan,man kitokio salygu nebuvo pasiimt..tai noreciau suzinot konkreciu modeliu ka galima jungtis ir t.t . aisku ten uz 300 tikrai nepirksiu visu tu antenu ..proto ribose chebra patarkit ir kad kainos nesikandziotu ..dekoju isanksto
Asus X55VD

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2011-04-06 15:55

Nu čiuju reiktų asmeninę bazinę stotį pirktis. Ir tai nebūtų tikriausiai tada tie teoriniai HSDPA 7.2mbps išnaudojami.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest