Internet Radio Kurimas

Viskas apie kompiuterinius tinklus...
Post Reply
User avatar
Apachee
Posts: 99
Joined: 2005-11-01 12:44
Location: Kaunas
Contact:

2006-08-05 13:05

Sveiki visi! :) jau senai berasiau, buvau isvazeves i Kroatija ir ten prisiziurejau
visokiu velniu su PC ir gudrybiu su musu vadinamu "netu". Ir begalvodamas ,ka gi man cia gero zmonijai padarius, nusprendziau atidaryti savo Internetine radijo stoti. Turiu 10mb/s pastovu Interneto rysi ir 100mb/s vietini Kaune. Kiek suprantu tai mano netas yra tinkamas atidaryti stociai.

Visa beda, kad nzn kaip tai padaryti :eyebrow:

Taigi norejau paprasyti jusu patarimu ir siaip atsiliepimu ar zinot kaip galima sukurti toki radija... :gauloise:

Kokio Softo reikia ir pan. ir kitokiu biesu :) :rock:
[SIGPIC][/SIGPIC]


User avatar
duba
Posts: 24
Joined: 2006-10-05 22:43
Location: vilnius
Contact:

2006-10-19 19:16

O! aciu. negalvojau,kd tjp lengva :)
celeron 2.6ghz~3.0ghz ,512ddr,64mb vga integr,dvd/cd-rw/hdd 80gb serial ata,motina asrock p4vm8. sumautas kompas... ir dar su tuo s-ata vargo daug... :wallbash:

User avatar
RoW
Posts: 249
Joined: 2005-11-09 16:29
Location: Anyksciai,Lietuva,Lithuania
Contact:

2006-10-24 17:38

Kazkodel viska sukonfiguravus kaip tose taisyklese parasyta kiti zmones is kitu tinklu negali prisijungti prie manes . Nors ip yra isorinis.Kame reikalas gali buti?
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz/P35/4x1GB/500GB/DVD+-RW LG/GeForce 9600GT/TV/Windows Seven W7
[IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m258/Ranerk/modding_teaser.jpg[/IMG]

User avatar
Delusory
Posts: 46
Joined: 2006-08-13 10:45
Location: Klaipeda
Contact:

2006-10-24 18:11

RoW wrote:Kazkodel viska sukonfiguravus kaip tose taisyklese parasyta kiti zmones is kitu tinklu negali prisijungti prie manes . Nors ip yra isorinis.Kame reikalas gali buti?
gal firewall blokuoja port'us
[b]CPU[/b] AMD Athlon XP-A, 2001 MHz (11.5 x 174) 2600+
[b]CPU Fan[/b] Titan Siberia 120mm
[b]MB[/b] Biostar M7VIT Grand
[b]VGA[/b] DAYTONA GF 6800GS AGP 256MB 256BIT DDR3
[b]RAM[/b] 512 MB PC3200 DDR SDRAM + PQI DDR DIMM 512MB DDR400 CL2.5 64X8 OEM
[b]HDD[/b] SAMSUNG SP1213C SCSI Disk Device (120 GB, 7200 RPM, Serial-ATA/150)
[b]SC[/b] Creative Sound Blaster Audigy Player 5.1

User avatar
RoW
Posts: 249
Joined: 2005-11-09 16:29
Location: Anyksciai,Lietuva,Lithuania
Contact:

2006-10-24 20:22

Tai kad bandziau ir isjungias firewall negali kitas tinklas prisijungti.KAZKAS "WEIRDO" :(
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz/P35/4x1GB/500GB/DVD+-RW LG/GeForce 9600GT/TV/Windows Seven W7
[IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m258/Ranerk/modding_teaser.jpg[/IMG]

User avatar
Ernestas
Posts: 4
Joined: 2006-11-05 00:51
Location: trg
Contact:

2006-11-05 11:58

Neapsimoka kurt internetines radijas... Po to pasigailėsit. Beje, šiuo metu yra daug "ožiukų", kurie priduoda apie nelegalią radijo stotį Lietuvos Autorių Teisių Gynimo Asociacijai (LATGA). Norint legalią turėt, reikia turėt licenciją (nuo ~70Lt/mėn). Esu susiduręs su internetinėmis radijomis. Beto, nėra taip paprasta, jog paleidi Winamp ir junginėji dainas... Šiaip viena iš geresnių programų grot internetinėje radijo stotyje yra SAM Broadcaster. Na bet siaip ar taip nesiūlyčiau prasidėt, bereikalingai eikvot kompiuterio resursus. Veliau pagalvosit: ,,Kam man to reikejo...". ;)

User avatar
begedisz
Posts: 1
Joined: 2008-03-15 13:32
Location: 15
Contact:

2008-03-15 13:37

As tai pats viska padaraiu kaip ten parodyta ir ijungiau ta radija ir pastebejau kaj ijungiu sawo ta jau radio ir klausau ir pastebejau kad radio yraso balsa ir atkartoja bewejk iskarto kas buwo mano pasakyta o muzka lb negarsej groja kas cia yra lb buciau dekingas jei padetumet

User avatar
Voodoo
Posts: 1243
Joined: 2005-05-09 19:29
Location: Lithuania, Kaunas
Contact:

2008-03-15 15:12

ispudingai pastebejai?

User avatar
blectva
Posts: 258
Joined: 2007-07-22 09:01
Location: Europe
Contact:

2008-04-03 13:53

Jei nori turet savo radija dabar reikia moketi ir uz licenzija, daugiau info latga.lt :)
Telefonininkas.

zeteris
Posts: 96
Joined: 2007-11-04 21:05
Contact:

2008-04-06 14:02

Eik i skilti input ir "Input Device" pasirink "Winamp(recomended)" tada girdes muzika o kai noresi kalbet tada ta kita pasirink :)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest