TDA7377

Viskas apie elektroniką ir apie viską, kas susiję su ja...

Post Reply
mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-01-03 15:14

Darau stiprintuva su TDA7377 2x30W pagal sita schema Image
Atrodo viska padariau gerai, bet vistiek neveikia, gal sakau šita schema kažkuom bloga?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

xumot
Posts: 94
Joined: 2010-09-29 01:24
Contact:

2014-01-03 17:00

Schema gera, tik šita mikrė ožiuojasi su Stand-by režimu. Pats dariau du stiprintuvėlius su šitom mikrėm, vienas pasileido, kitas niekaip.

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-01-03 20:17

Tai kaip man paleist ta stiprintuva?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

xumot
Posts: 94
Joined: 2010-09-29 01:24
Contact:

2014-01-03 20:48

O šito jau negaliu pasakyt nematydamas, prie kokio maitinimo šaltinio jungi tą mikrę ir kaip viską sujungęs. Įdomumo dėlei pasiėmiau tą mikrę, kurios anksčiau taip ir nepavyko paleist, įlitavau vėl į plokštę ir pajungiau nuo PC maitblokio. Kas keisčiausia, pasileido iš karto be jokių kaprizų. :rolleyesa:

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-01-03 20:54

Naudoju savadarbi maitinimo bloka pareguliuojama nuo 1 iki 20v ir iki 2A, reiktu gal pabandyt ant Pc maitblokio
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2014-01-04 01:13

turetu but kazkoks standby laidukas, kuri galbut reikia uztrumpint su + ar -
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-01-04 11:45

Aš standby laiduka esu pajunges prie +, vakar ekspermentavau su ta schema tai kazkokius garsus pradėjo leist garsiakalbis, šiandien nueisiu pas pažystama elektrika, sutvarkys turbūt.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-01-04 19:06

O ten butinai reik plėveliniu kondiku ten kur iejimas? Aš ten esu idėjes keraminius, gal dėl to ir neina?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2014-01-05 02:26

manau, kad nebutinai, bet jei turi pleveliniu, tai dek juos, visada geriau det plevelinius, jie labiau viskam tinka.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-13 18:04

Sveiki. Norejau toki klausimuka uzduoti. TDA7388 Raso kad dirba nuo 18v. Tai kokiu budu ji veikia nuo 12v. Klausiu nes noriu buitines kolonelias logitech z3 jungti nuo akumo. Stiprintuvo tranzas TDA7377
Jo darbine itampa taip pat 18v. Tai iskyla logiskas klausimas ar sita mikruske veiks nuo 12v itampos?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2014-01-13 19:37

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A7377.html" onclick="window.open(this.href);return false;
paziurek 3 puslapis, pirma lenteles eilute.
operating range 8 - 18 V, taigi veiks.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-13 19:59

Aciu uz info :) Dabar tikiuos, kad apejus trafa iseis paleisti pajungus akuma :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest