Problema dėl kolonėliu.

Viskas apie elektroniką ir apie viską, kas susiję su ja...

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-20 19:03

Taigi, nusprendžiau, kad per mažai garso pas mane namie, tai paėmiau pora kolonkiu (elipsės soundmax 2x60w), radau stiprintuva iš mašinos 2x30w pajungiau prie pc maitblokio ir pirmyn i trasa groja tai tikrai garsiai, bet garsas nėra labai švarus ir kolonėlese nors ir garsas ant 0 girdisi tokie pypčiojimai kai pradeda pc galvot kąnors tai išvis praded pypsėt tokiais neryškiais pypčiojimais ir tai tikrai erzina, ta klausimas toks kaip panaikint tuos pypciojimus ir gal kažka galima padaryt, kad garsas būtu švaresnis? dėžės 35x25x25cm, kažka girdėjau, kad reik dėt paralono to tokio į kolonkės dėžės vidu. Stiprintuvas jei ką Pioneer BP-41. Kai pr tlf pajungi nieko panašaus nėra, groja be pypčiojimu jokiu.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-20 19:17

dezes cia nei prie ko, porolona deda tada, kai girdisi gaudesys. ir pirmiausia maitblokis nera skirtas garso technikoms. o dabar ka tau reiktu daryt, tik pries tai pajunk stipriu prie masinos akumo, jei vistiek bus pypciojimai tai sitas dalykas nesuveiks:
1. pajungt stipriu prie maitblokio laido kur neprijungtas nei hardas, nei cd/dvd.
2. uzdeti po dioda ant abieju laidu, ir uz diodu lygiagreciai prijunkti 4700uF 16V arba talpesni kondensatoriu mazdaug taip:
Image
jei nepades tai keisk stiprintuvo maitinimo saltini. arba prijunk ant signalo pliuso 0.1uF kondika.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-20 22:19

Aš esu paėmes visai atskira maitbloki, tai manau problema kitur nes kai prie tlf pajungiau nebuvo tu pypsesiu. Akumo neturiu iš kur gaut daba. Dar klausimėlis biški kita tema turiu SSD 40gb windowsai uzima 21gb kiti failai ten visokokie 9gb sudejus 30gb, o laisva rodo 3gb tik, kur tie kiti gigai pasidėjo?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-20 23:08

pas manes su ssd tokios pat bedos ssd 120 gb failai uzima apie 60 gb ir rodo kad laisvos turiu tik 31 gb. Su 64 ssd likdavo vos 2-3 gb. Nors nei zaidimu ar kokiu offise ten net nebuvo. Visa kita naudoju su 1tb hdd. Sita klausima visa savaite uzdavinejau, bet taip ir nesulaukiau tokiu kuriems tai nutiko ir issiaiskino :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-20 23:51

DjBendis wrote:pas manes su ssd tokios pat bedos ssd 120 gb failai uzima apie 60 gb ir rodo kad laisvos turiu tik 31 gb. Su 64 ssd likdavo vos 2-3 gb. Nors nei zaidimu ar kokiu offise ten net nebuvo. Visa kita naudoju su 1tb hdd. Sita klausima visa savaite uzdavinejau, bet taip ir nesulaukiau tokiu kuriems tai nutiko ir issiaiskino :)
Tai hidden ir sytem failus ziurejai?

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-21 06:53

jeigu atvirai tai ant astuntu nezinau kaip juos pamatyti :( Ant xp buvo paprasta procedur

P.S. Adata ssd niekam tike. atsiemiau jau antra nauja ssd ir ji grazinsiu del greicio nepalaikimo ir milijonu bads :D Uzsisakiau kingston hiperx 120gb
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-11-21 09:48

googleje irasyk ka nori ijumkti ir windows ir jo numeri, ir bus tau instrukciju kruva linku.
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-21 14:16

cia imetu tik siaip pasiskaityt apie lsi sandforce kontroleri http://www.games.lt/g/news.full/34028" onclick="window.open(this.href);return false; , paziurek koks kontroleris pas tave. O del kolonkiu tai signalo kelyje idek 0.1uF kondika, kazka tokio http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&ac ... e=&frame=3" onclick="window.open(this.href);return false;
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-21 17:56

Zodziu pasidariau kad roditu visus failus ir kas is to nuo to niekas nepasikeite turint omeny uzimta disko vieta. Tempai svarus disks isvalytas ir vistiek niekas nuo to nepasikeite.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-21 17:59

Justin wrote:cia imetu tik siaip pasiskaityt apie lsi sandforce kontroleri http://www.games.lt/g/news.full/34028" onclick="window.open(this.href);return false; , paziurek koks kontroleris pas tave. O del kolonkiu tai signalo kelyje idek 0.1uF kondika, kazka tokio http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&ac ... e=&frame=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Aciu uz linka. Dabar man aisku kodel adata nesusitvarko su greicio testais. Kingstonas kiek maciau rewiev istempia iki 440 mb/s O tai jau netaip jau prastai kad ir raso 550 mb/s.
Kai adata nurodo 540 o traukia vos 240 mb/s :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-21 18:03

Esu ijunges ir hidden failus, kur tie gigabaita tada prapuole?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-21 20:18

DjBendis wrote:
Justin wrote:cia imetu tik siaip pasiskaityt apie lsi sandforce kontroleri http://www.games.lt/g/news.full/34028" onclick="window.open(this.href);return false; , paziurek koks kontroleris pas tave. O del kolonkiu tai signalo kelyje idek 0.1uF kondika, kazka tokio http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&ac ... e=&frame=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Aciu uz linka. Dabar man aisku kodel adata nesusitvarko su greicio testais. Kingstonas kiek maciau rewiev istempia iki 440 mb/s O tai jau netaip jau prastai kad ir raso 550 mb/s.
Kai adata nurodo 540 o traukia vos 240 mb/s :)
ner uz ka ;)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-21 20:52

DjBendis wrote:Zodziu pasidariau kad roditu visus failus ir kas is to nuo to niekas nepasikeite turint omeny uzimta disko vieta. Tempai svarus disks isvalytas ir vistiek niekas nuo to nepasikeite.
C: disko turinio screenshota galima butu pamatyt?

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-21 22:48

Image štai.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-21 23:21

Idomu ka is to nustatysi :) _acestream_cache_ visiskai nieko neuzima. ProgramData uzima netoli 60 mb :)
Image
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests