Seagate ST3250310AS problema.

Viskas apie elektroniką ir apie viską, kas susiję su ja...

Post Reply
mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-13 23:23

Yra tokia diela :D , neveikia Seagate ST3250310AS HDD, uzkrauna windowsus ir kai ieini į my computer rodo ten ji bet po apacia nieko nu pvz ten 200 GB free of 700GB, kai bandau suformatuot raso windows was unable to complete the format, biose rodo jį normaliai. Ką daryt? Gal kaipnors eina ji per biosa suformatuot iš naujo? Ar ten badu pilna ir kaip juos išvalyt?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-14 06:15

Nemanau kad kazka sutvarkysi. Blogu sektoriu niekas nevalo. Juos tik suzimi, kad apeiti kai rasoma informacija. Kas liecia tuos blogiukus. Tai ju jeigu atsirado labai daug tai jie kad ir bus suzimeti ju dauges palaispsniui. Pasitikrink ar dar daug liko tavo hardui gyventi http://hddlife-pro.soft32.com/ Nusiteik, kad reikia ieskotis kitos laikmenos :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-14 14:21

health status ok, o perfomance exellent, nu tai normaliai dar kaip suprantu, kas dar galetu būt ir gal kaipnors pagydit ji imanoma dar?. Pc veikia ant 40gb ssd ir 750gb hdd, norėjau šita kaip papildoma pasijungt dar, nes vietos mažai man.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-14 14:29

pabandyk su kitu pc. gal tavo motka svaigsta arba kabeliukas patrukes
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-14 14:36

paziurek ar netycia nepadariai dynamic partition, turetu buti primary. Jei padarei tai istrink visus partitionus ir pagamink viena normalu primary partinion. viska gali padaryti per computer manangement. control panes >> administrative tools >> computer manangement dar gali bandyt suformatuot su dos'u. Ir kaip sake DJBendis patikrink kiek liko tavo hardui siam pasauly, tik as rekomenduociau HDsentinel, susirask ji thepiratebay nulauzta ir isirasyk, nors istikro tau uztektu ir demo versijos, o ji bus oficialiam puslapy.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-14 16:56

HD sentinel irgi rodo kad health 75% GOOD ir estimated remaining time dar 737 days.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-11-14 17:01

Veikia!!!!!!! Didelis didelis dėkui Justin, suformatavau kaip sakei ten ir eina :D
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-11-14 20:48

ner uz ka ;)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-11-14 20:55

as nesuprantu ar mane cia ignoruoti pradeda. Kodel niekas negali atsakyti i klausima apie SSD?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-11-14 23:20

DjBendis wrote:as nesuprantu ar mane cia ignoruoti pradeda. Kodel niekas negali atsakyti i klausima apie SSD?
Labas ne taip kad igoruoja, bet aš tai nedažnai užsuku čia nes nelabai laiko turiu, dirbu per kelis darbus, magistre mokaus ir dar taupau ant 1TB ssd (darbas toks tai reikia daug vietos) :)
Va po iški domiusi dabar tai kiek žinau ssd labai trukdo daug įrašinėjimų ir perrašinėjimų, tai pas tauve gal daug visokių indeksavimų kompe ijumkta, dar koks page file ijungtas tai ssd naudoja kaip ramus ir lagyja ? :)
Plius labai staigiai turėtų letėti ssd kai užsikemšamas daugiau ne per pusę, tai jeigu ssd tik 120 gb ir tik 26 laisvos, tai turėtų pakankamai lėtas būti.
Va straipsniukas :)
http://www.howtogeek.com/165542/why-sol ... l-them-up/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tomshardware.co.uk/forum/284 ... slow-fills" onclick="window.open(this.href);return false;
Labai dar patiko čionais https://discussions.apple.com/thread/4052266" onclick="window.open(this.href);return false; kommentaras.
- The SSD is aging fast because you did a lot of file transfers with it.
Manau turi prasmės jisai, ir šiaip manau reik turėt max 50 proc užpildyto ssd ir turėtų būti programos galinčios infą
išskirstyti taisyklingai per visą ssd tam kad lengvai būtų galima pasiimti infą ir perrašyti bet kuriuo momentu :)

O tie 120GB ssd tai man atrodo iš viso kokiems nors xp skirti, irašai porą programų ir geimų kad pasileistų greičiau, ir nebėra vietos :D
O tas deklaruojamas 500MB/s ir panašiai tai lohotronas eilinis žmonėms ieškantiems skaičiukų ir performenso tuščiame harde :))
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-16 22:47

HDD numirė visai, na jau turbūt atėjo laikas jam kaip ir visiem :D
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-16 22:56

R.I.P.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest