LED Cube valdymas

Viskas apie elektroniką ir apie viską, kas susiję su ja...

Post Reply
laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-09-28 20:03

sveiki.gal kas esat dare ar bande daryti LED kubą? pati kuba susilituosiu nera cia bedu,bet is kur gauti visa progromatoriu (mikroschema su isejimais) ? buciau dekingas jei padetumet kazkas tokio http://www.jameco.com/Jameco/worksho...x4ledcube.html" onclick="window.open(this.href);return false; reikia mikroschemos ?

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-29 09:00

Bandyk kreiptis i lemona arba rcl. Tavo atvejis turbut isskirtinis :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-09-29 09:27

DjBendis wrote:Bandyk kreiptis i lemona arba rcl. Tavo atvejis turbut isskirtinis :)
jau kreipiaus :) laukiu atsakymo.ka turi galvoje sakydamas isskirtinis? :)

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2013-09-30 08:04

http://www.elektronika.lt/schemos/mikro ... ntiesiems/" onclick="window.open(this.href);return false;

ATMega16 ten, o jo programavimui reikia dar ISP kabelio.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest