Trumpi klausimai

Viskas apie elektroniką ir apie viską, kas susiję su ja...

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2013-10-20 19:38

Kaip galiu technics amplifier prijunkti prie pc garso išėjimo? stiprintuve yra du aux lizdai, maniau galiu paprastu audio jack pasinaudot, bet nerandu vieno lizdo.. ką patarsit? ačiū

Image

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2013-10-20 20:32

nu taigi imi "3.5mm Jack to 2x RCA" (tipo tokį http://www.amazon.com/3-5mm-Mini-Plug-C ... B000LMFS7M" onclick="window.open(this.href);return false;) kabeli ir prie kompo ausiniu isejimo jungi "3.5mm stereo jack", prie stipriako "AUX" jungi tulpes. Kame bėda? Ar nesuprantu klausimo?

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-10-20 20:55

Na manau tau jau atsake. As nusipirkau kita yamaha kadangi neverta anos remontuoti. Ir susiradau toki kuris turi 6 kanalu iejima. Dabar namuose turiu tikra 5,0 arba jei butu subas 5,1 garso sistema. Ir viskas pajungta tokiais pat laidais. nuo garso kortos 3 isejimai 3,5 ir i resyveri 6 iejimai tulpes :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2013-10-20 21:17

evil ačiū, tiesiog nežinojau, kad toks laidas yra.

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-10-22 16:04

Norėčiau paklaust kokių webu kur watercool dalykėliais prekiauja kolkas užtikau tik balticmart.eu gal kas zino daugiau webu kad atsiuntimo kaina būtu padori? Ar gal kas turit CPU waterbloka pardavimui?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-10-22 18:31

Kad kiek as zinau tai ka tu radai geriauses pasirinkimas. Jie prekiauja egzotika. Ir jeigu jie kazko neturi galima susitarti kad parestu kai vezasi savo prekes. Tik reiks luktelti. As ausintuvo laukiau 3 savaites kol i lietuva atvaziavo :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-02-06 06:36

Sveiki. Turiu toki idomu klausima. Turiu toki nelabai vykusi videka kuris naudojamas darbe kaip stiprintuvas. Zodziu susidariau minti kad transformatorius truputuka neuztenka apmperazo. Nes atkurent zemus visu arba beveik visu garsu displejus prigesineja. Ar kanors keistu jeigu keisciau subo kondikus stiprintuve? dabartinei 35v 6800mf. Ar apsimoka bandyti keisti i didesnes talpos pvz koki 50v jeigu tokiu rasciau :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2014-02-06 08:00

tai nesudarytu reiksmes. siuo atveju reiktu keist trafa, kuris pagamina tiek pat itampos, bet daugiau stiprio (amperu). Kondikai tik islygina srove, todel juos pakeites beveik nieko neislosi.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-02-06 11:48

Tai ar beveik ar nieko? Trafa kesti nelabai apsimoketu nes jis atseitu koki 60lt. Is jo iseina nemazai laidu su pliusais ir minusais bei skirtigu voltazu. Kondikus pakesti kainuotu apie 20 lt
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2014-02-06 20:44

su kondikais nieko negausi, o trafa nebutinai reikia keist, galima pridet dar viena ir nebutinai stipresni, reiktu susirast kurie laidai maitina stipriu, o ne tiuneri, preampa ar dar koki kita mesla, susirast tokio pat voltazo trafa, uzdet atskira diodu tilteli ir teisingai prijungt prie stipriaus maitinimo, arba tiesiog prie tu kondiku. speju kad stiprius bus maitinamas apie 20V DC, taigi tau reiktu trafo kuris paduoda 14V AC, nes uz diodu tiltelio itampa padideja √ 2 karto (<-- ten saknies zenklas)zdz. issimatuok kiek voltu bus prie kondiku, kai viskas pajungta, padalink ka gausi is √ 2, ir gausi itampa, kuria tures tavo naujas trafas pagamint.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-02-08 09:07

Neturejau tinkamo amperazo saugiklio vietoj 2,5 A idejau 500 mla. Ar imanomas dalykas kad jis sudege del to kad jis gerokai per silpnas.
Buvo nedidukas trumpas iki remonto. Kesti du kondikai nes vienas visai isruko o kitam susikeite poliai. Po remonto tik ijungus maitima saugiklis perdege.
Cia kalba apie ta pati buitini stiprintuva. Viena laida ne i ta lizda ikises buvau.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-02-08 12:30

DjBendis wrote:Neturejau tinkamo amperazo saugiklio vietoj 2,5 A idejau 500 mla. Ar imanomas dalykas kad jis sudege del to kad jis gerokai per silpnas.
Buvo nedidukas trumpas iki remonto. Kesti du kondikai nes vienas visai isruko o kitam susikeite poliai. Po remonto tik ijungus maitima saugiklis perdege.
Cia kalba apie ta pati buitini stiprintuva. Viena laida ne i ta lizda ikises buvau.
Sita problema ispresta.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-02-18 00:09

Labai skubiai reikia atsakymo :/. Niekaip neįrašau Win8 į PC, meta 0x0000005d error, čia kaip suprantu reikia biose ijungt kažkoki memory execute arba virtualization technology, bet ten nihuje nieko panašaus net nėra, ką daryt?
CPU: Intel® Pentium® 4 Processor supporting HT Technology 3.00E GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB
MB: Asrock P4Dual-880Pro
Iškart didelis dėkui tiem kas bent bandys kažką sugelbėt.
Įmesčiau kita motinine, bet nepalaiko HT technology, o tas CPU su HT.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2014-04-04 23:47

sveiki, turiu tokį klausimą: noriu įsigyti kažkokį apsukų reguliatorių elektriniam motorui, kurio charakteristikos 230/250V 1440rpm 0.75hp. Vienos fazės. Mėginau ebay ieškotis kažko, bet arba aš nežinau raktinių žodžių arba pasiūla menka. Klausimas toks, koks prietaisa man padėtų tas apsukas reguliuot, pageidautina kuo didesnis reguliavimo diapazonas, o dar geriau su galimybe sustabdyt. Ačiū ;)

CrazyCripple
Posts: 7
Joined: 2013-03-31 13:45
Contact:

2014-04-05 00:58

Variac / variable AC voltage regulator / ac motor speed control : kazkas is situ bus tai ko tau reik.
Kokiu butent parametru reikia, nepasakysiu. Ciuju lengviausia butu pajungti i koki nors elektros energijos skaitliuka ale kill-a-what tipo. Pamatuot kiek laisva eiga suvartoja energijos ir uzmesti dar virsaus ir tokio galingumo reguliatoriu paimti. Reguliatoriai dazniausiai vatais ar amperais galinguma leidziama zyme, ne hp. Galimybe stabdyti bus palyginti brangu labai, nes reikes naglo PWM tipo valdiklio. Geriau kur nors sumontuoti diskini stabdi nuo dviracio ar nuo masinos. Kadangi 99% numanau, kam tau to reikia. Siulau stabdziu tiesiog atsisakyti :rolleyesa:

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest