Trumpi klausimai

Viskas apie elektroniką ir apie viską, kas susiję su ja...

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-23 19:11

Bandžiau dvi tris poras ausinių su visom taippat, įlindęs į fėžę truputi laido poziciją pakeičiau, tai man rodos mažiau. Jungiau nuo įžemintos rozetės tiesiogiai kompą, bet irgi garsas buvo. Kažkas minėjo kad korpusą įžeminus problema pasitvarkytų.

Arba aš nemoku kompu naudotis arba jis man knisa. Įrašiau win 7 viskas okey visi drivai ir t.t. Tik instalinus pirmus ~150 updatų perkrovus kompą, prieš pasirodant dekstopui jis tiesiog užlūšta, HDD nedirba, juodas ekranas ir mirgsi HDD lemputė. Instalinau porą kartų vistiek taspats, kasgi galėtų būti?

instalinau tuomet win8.1, windowsai patiko, tik nusilaužti neišėjo(gal kas duos kokių minčių :) ).

Paskui vėl viskas okey instalina win8.1 100% ir persikrauna PC automatiškai, ir tada jis vėl pats užbootina per naują instaliuoti. PAdariau tik LEGACY tai viskas okey, tas UEFI kažką kniso. Pirmas kartas buvo ok.

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-09-23 20:32

Jei tinka tai galeciau padeti su WIN 8.0 nulauzimu :D
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-24 18:15

Justin wrote:Jei tinka tai galeciau padeti su WIN 8.0 nulauzimu :D
Pas mane 8.1 Enterprise.

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-24 18:58

jokio skirtumo kas ten pas tave per win 8. turiu daikciuka kuris man puikiai tarnauja. Ir naudoju savo windows kaip originalius su windows live loginu. Beto kiek kam rasiau ir lauziau niekas neturejo jokiu bedu :) Ir kaip tau neiseina susirasti kaip juos nulauzti. Pilni torrentai visokiu nesamoniu primesti :)
Susirandi Windows 8 Activators Pack ir ten rasi Windows_8_All_Version_Permanent_Activator pats apatinis paleidimo failas. Ji paleidi admin teisem. Uzsikrovus paspaudi anglu kalba ir toliau manau susiprasi ka ir kur spausti :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-24 19:14

DjBendis wrote:jokio skirtumo kas ten pas tave per win 8. turiu daikciuka kuris man puikiai tarnauja. Ir naudoju savo windows kaip originalius su windows live loginu. Beto kiek kam rasiau ir lauziau niekas neturejo jokiu bedu :) Ir kaip tau neiseina susirasti kaip juos nulauzti. Pilni torrentai visokiu nesamoniu primesti :)
Susirandi Windows 8 Activators Pack ir ten rasi Windows_8_All_Version_Permanent_Activator pats apatinis paleidimo failas. Ji paleidi admin teisem. Uzsikrovus paspaudi anglu kalba ir toliau manau susiprasi ka ir kur spausti :)
Numesk linka, dėkui :) Nes kažkokį tai radau, bet kodo prašo rar.

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-24 21:00

Prasom :)

Paleidi As administrator. Pasirenki anglu kalba, Spaudi windows8 + server 2012, instal pirate activator.
Atsidarys juodas langas. Uzkraus ir prkraus pc. Po perkrovimo neskubek. Uzkraus visus langus su irodymais kad tu turi legalius windows. Gali drasei updeitinti ir tikrintis windows svetainej :) Bent jau man viskas liux ir kaip minejau tai dariau ne viena karta :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
tomaxsas
Posts: 106
Joined: 2009-07-22 19:14
Location: Veiveriai
Contact:

2013-09-25 18:07

bandei laužt win 8.1 su tuom savo crack?

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-25 18:46

Nelaužia. Išmeta lentelę ir iškart dingsta, net nespėja normaliai atidaryti.

Kodėl įjungus PC nedega NumLock? reik visados junginėti?

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-25 18:51

Del windows. Kaip tau atrodo kodel as tau tai pasiuliau. Ogi del to kad ir pats tokius naudoju. Beto krekas tinka visoms versijoms. Del num lock ziurekis bios'e.
Susikurei gera kompa o os neiseina isirasyti normalaus. Gal tavo windos su kokiais skiepais padaryti. Patarciau parsipusti normalius be jokiu kreivarankiu isikisimo.
CD kepti nereikia. USB tam skirtas :) cd romo neturiu jau antri metai ir net nepasigendu tokio irenginio :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-25 19:12

Kad man tas kompas kreivai veikia, nežinau kas jam yra, reik priduoti į servisą tegu pratestuoja.

Dvidioškė man pravertė. Nors šiaip nafik jo reikia, laptope vienas yra ir užtenka :D

Dar monitorių reiks keisti, nes žiūrint matosi linijos einančias per ekraną, pajungęs nuo adapterio taigi dėlto.

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-26 20:22

Gal kas gali papasakoti del kokios priezasties resyveris i galine kolonele paduoda per stipru zema dazni. Tikrai ne kolonele kalta. Negaliu garsei paleisti kaimynam muzikos, nes erzina viena kolonele kuri tiesiog pradeda plirpti. Vizualei gedimu nesimato. Arba gal zinot kaune tikrai patikima meistra kuris ismanytu ka daro.
Resyveris YAMAHA RX-480. Daiktas tikrai neblogas. Is sterio sugeba padaryti suraund. Aisku garsas turi buti kokybiskas :)
Mano kaimyna miegstai klausytis geros muzikos, nesvarbu jie to nori ar ne :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-09-27 20:51

Kaip matau del kaimynu nesijaudini :) Tau prognozuoju viena is dvieju problemu :
1.Preampliferis
2.Lauko tranzai
jeigu lauko tranzai tai tau butu pakankamai lengva susiremontuot, reiktu tik susirast ju analoga rcl.lt ar lemonoje ir pakeist , o su preampliferiu gali kilti problemu, nes resyveriuos dazniausiai buna mikroshema, o jos lietuvoj gali ir nebut, taigi tektu lysti i ebay.com. sjp jei turi koki nors testeri gali patikrint ar varzos tarp kontaktu ant tu lauko tranzu vienodi, ta prasme kairio kanalo npn ar n kanalo tranzo varzos panasios i desinio kanalo to pacio poliskumo tranzus.
Last edited by Justin on 2013-09-27 22:08, edited 2 times in total.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-28 17:02

Beda ta kad testerio neturiu. Labai retais atvejais jo prireikia ir stengios be jo apsaiti. Del tranzu galiu pasakyti jog ju yra kelios grupes. Ir bijau kad nebutu tie kur su dafiga kojeliu. Itariu kad ju ne tik nelabai rasiu nupirkti, bet ju kaina bus didesne nei mano aparato :) Gal koki meistriuka kas parekomenduotu. Nenoriu kisti ranku ten kur nelabai raukiu :)

Ir gal gali lietuviskai papasakoti apie pirma gedima :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-09-28 21:16

Preamplifer , isvertus - pirminis stiprintuvas. Daugumoje stiprintuvu, kurie nera skirti tiems, kurie klauso tik itin svarios muzikos, yra sudetos mikroschemos kurios atlieka pirminio stiprintuvo vaidmeni. Ju buna nuo 1 iki belenkiek, priklauso nuo kanalu skaiciaus. Dar dauguma stiprintuvu turi atskiras ploksteles kurios buna kazkam skirtos pvz.: pirminio stiprintuvo plokstele, galinio stiprintuvo plokstele, eq plokstele ir t.t. galini stiprintuva tikrai atskirsi, jis turi nuo 2 iki 6 ir daugiau tranzu, kurie buna pritvirtinti prie didelio radijatoriaus. Paskui nuo galinio stiprintuvo gali bandyt laidukais atsekt pirmini stiprinimo laipsni, tik beda, kad tu laiduku apibudint nesugebesiu. o pats gedimas tikriausiai bus tos pirminio laipsnio mikruskes arba galinio laipsnio tranzai, kurie, kaip minejau, yra pritvirtinti prie didelio radiatoriaus. Bet siaip, be testerio tu ten nieko nepadarysi. Dar pamasciau, kad gali buti tas bass treble reguliatorius, gali buti tiek potencikas, tiek to equalizerio mikruske. Dar gali bandyt ieskot pasiputusiu kondiku, bet kondikai yra pakankamai reta problema.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-09-29 08:50

Kaip jau minejau vizualiu defektu nesimato. As iskart galvojau apie kondikus. Potensas tikrai nebus kaltas, nes i tas koloneles zemas daznis eina savo chodu. Zemi reguliuojasi tik ant priekiniu kanalu kuriu net 4. Galiniu koloneliu garsas reguliuojasi atskiru potensu kaip ir centrinis kanalas. Garsas buna beveik grazus kai ijungtas pro logic enhanced rezimas. Ir kol garsas nevirsija mazdaug 40% stiprintuvo garso. Jeigu bandau klausyti garsiau pradeda erzinti toks efektas jog neveza koloneles. Nors tas pasalinis garsas tik is vienos koloneles.

Cia vaizdas tos stiprintuvo puses kuris skirtas priekinem kolonelem.
Image
Didele foto: http://www.part.lt/img/0d247abb43c8107c ... b99924.jpg

Cia ta puse kuri skaitosi ismanioji stiprintuvo dalis. Ji ir kelia ta beda tik nezinau kurioj vietoj. Kaip jau anksciau minejau bijau, kad nebutu ten beda kur stovi mikruskes su dfafiga kojeliu. Ju yra dvi.
Image
Didele foto: http://www.part.lt/img/fdb403a8b848af57 ... 3b7603.jpg

Jeigu sugedo tie apliferiai tai ar tiks analogai su kitu kodu?
Cia manuju info
NEC UPC1188H Single-Channel Audio Power-Output Amplifier IC SIP-10PIN
Date Code: 9447
Country of Origin: Japan


P.S.
Tai gal vis del to kas pasiulis meistriuka kaune. Silainiu turgui netinka. Ten kreivos rankos :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests