hd 3450

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-05-16 20:11

Taip. As vel zysiu del vaizdo kortos. Savo antram kompe sumasciau perrasyti gpu biosa. Viskas vyko sekmingai kol neparase reboot to aply (ar kazkas) nvBIOS. Kadangi as nezinojau ms dos reboot komandos as ji restartavau senovisku budu - mygtukas. Nu ir pakst gpu neveikia. Tai gal ka man , durniui, jus patarsit?
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
dzap
Posts: 483
Joined: 2010-02-12 02:32
Location: Vilnius-Kaunas
Contact:

2012-05-16 21:00

pasiskolint kita gpu, pasidaryt bootiny cd su auto gpu flasheriu, ten ysidet reikiama biosa, isimt pasiskolinta gpu, idet savo, idet pasidaryta cd, paleist pc.

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-05-17 10:45

gal kas galetu numest koki linka kaip pasidaryt auto flasheri ar pats parasyti cia ??
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
dzap
Posts: 483
Joined: 2010-02-12 02:32
Location: Vilnius-Kaunas
Contact:

2012-05-17 15:49

google.lt

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-05-17 20:26

man bedos su guglinimu... nu is esmes tai nesupratau kas tas auto flasheris. nu bet gpu simptomai detaliai. ijungiu kompa ir juoda.Be gpu ( per integruota kurios neina pasirinkti kaip pagrindines gpu) viskas veikia. pas mane agp, motke = AsRock P4i65g
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
[nemielas]
Posts: 67
Joined: 2010-01-21 11:49
Location: Lietuva
Contact:

2012-06-19 19:30

Justin wrote:man bedos su guglinimu... nu is esmes tai nesupratau kas tas auto flasheris. nu bet gpu simptomai detaliai. ijungiu kompa ir juoda.Be gpu ( per integruota kurios neina pasirinkti kaip pagrindines gpu) viskas veikia. pas mane agp, motke = AsRock P4i65g
susirask PCI VGA ir jos pagalba susitvarkyk neveikianti bios'ą
XFX 790i ULTRA | E6600 + Noctua NH-U9B SE2 | Corsair XMS3 4x4GB | 7800GTX | 74GB Raptor; 2x 250GB Barracuda RAID-0; 500GB Barracuda | UltraX Media Desktop | 2x Samsung 971p | Altec Lansing 5100 | CM Stacker STC-T01 + CM RealPower 550W

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-06-22 11:26

[nemielas] wrote:
susirask PCI VGA ir jos pagalba susitvarkyk neveikianti bios'ą
Manau, kad taip ir reikes daryt
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests