geforce 8800gts 320mb

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-04-26 19:34

taigi tokia problema, manau, kad rimta: geforce 8800gts 320mb pradejo rodyti linijom, maniau kad cia bioso ar ramu problema, bet ne. bandziau kelis kartus perrasyti windowsus ir viduri instaliavimo ismeta crash error reporta (melyname fone baltos raidytes), zinau kad kalta gpu. nes su integruota gpu viskas buvo gerai. taigi kame cia problema??
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

dragonas243
Posts: 46
Joined: 2012-02-22 15:58
Contact:

2012-04-26 20:16

Taip, tu teisus kalta gpu, taip būna kai ją labai užkaitini žaizdamas žaidimus, žinau tik vienintelį tokios problemos taisymo būdą, reikią ideti ją į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ant folijos ir ant 3-4 folijos gumuliukų taip, kad nesiliestu tie rutuliukai su jokiais kontaktais ar kondensatoriais, laikyti orkaitei 8-10 min., ištraukti kad atvėstu, ir kai kaitini reikia nuimti aušintuvą ir nuvalyti termo pastą, po kaitinimo uždeti naują termo pastą, bet yra rizika kad tada visai neberodys.

rafael
Posts: 65
Joined: 2012-02-06 19:41
Contact:

2012-04-27 15:37

dragonas243 wrote:Taip, tu teisus kalta gpu, taip būna kai ją labai užkaitini žaizdamas žaidimus, žinau tik vienintelį tokios problemos taisymo būdą, reikią ideti ją į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ant folijos ir ant 3-4 folijos gumuliukų taip, kad nesiliestu tie rutuliukai su jokiais kontaktais ar kondensatoriais, laikyti orkaitei 8-10 min., ištraukti kad atvėstu, ir kai kaitini reikia nuimti aušintuvą ir nuvalyti termo pastą, po kaitinimo uždeti naują termo pastą, bet yra rizika kad tada visai neberodys.
nu cia ir suskelei....

o seip man ir budavo kad kaisdavo sena vaizdo korta, bet idejus viena korpusini ausintuva viskas susitvarke, butu gerai jej idetas ausintuvas pustu ora i vaizdo plokste

dragonas243
Posts: 46
Joined: 2012-02-22 15:58
Contact:

2012-04-27 16:35

rafael wrote:
dragonas243 wrote:Taip, tu teisus kalta gpu, taip būna kai ją labai užkaitini žaizdamas žaidimus, žinau tik vienintelį tokios problemos taisymo būdą, reikią ideti ją į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ant folijos ir ant 3-4 folijos gumuliukų taip, kad nesiliestu tie rutuliukai su jokiais kontaktais ar kondensatoriais, laikyti orkaitei 8-10 min., ištraukti kad atvėstu, ir kai kaitini reikia nuimti aušintuvą ir nuvalyti termo pastą, po kaitinimo uždeti naują termo pastą, bet yra rizika kad tada visai neberodys.
nu cia ir suskelei....

o seip man ir budavo kad kaisdavo sena vaizdo korta, bet idejus viena korpusini ausintuva viskas susitvarke, butu gerai jej idetas ausintuvas pustu ora i vaizdo plokste
Na tai suskeliau, jei dar nesi girdėjęs apie OVEN TRICK tai va http://hardforum.com/showthread.php?t=1421792 gali pasiskaityti, be to pilnas Youtube panašių vaizdo įrašų.

rafael
Posts: 65
Joined: 2012-02-06 19:41
Contact:

2012-04-28 07:21

tai kad tokioi temperaturoi elektrolitas kondiskese reaguos ir gali nuteket jie, ir bus isvis zopa

dragonas243
Posts: 46
Joined: 2012-02-22 15:58
Contact:

2012-04-28 11:37

Tai aš ir sakau kad yra rizika.

User avatar
citrius
Posts: 194
Joined: 2010-04-28 18:34
Location: Kaunas
Contact:

2012-04-28 15:16

O kaip tu galvoji tas kondiskes (tie kur kondensatoriais vadinasi, arba kondikais) juos ant super glue prilibdo... IR peciu linija, visokios bangos ir t.t. Cia dabartiniais laikais nenaudoja svino-alavo misiniu kurie lidosi apie 180-230°C na aisku ira isimciu 160 ir 300 i kitokiu.
Seip galima dar statibiniu fenu silditi (netgi antgaliu ira visokiu specialiu kripciu), arba uzdeti virs halogeninio prozektoriaus 300-500W.
A dar galima nunesti meistriukams su IR krosnele, kainuos iki 100Lt
:D
AMD FX-8350 BE (4.7Ghz), WC Innovatec+, Asus Sabertooth fx990
Corsair Vengeance 1866 CL9 8GB , GeForce GTX770,
SSD OZC Agility3 120GB, WD10EARS, WD10EADS, Platimax 1000W, Antec 1200
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion, Razer Taipan & Imperator

dragonas243
Posts: 46
Joined: 2012-02-22 15:58
Contact:

2012-04-28 19:36

citrius wrote: Seip galima dar statibiniu fenu silditi (netgi antgaliu ira visokiu specialiu kripciu), arba uzdeti virs halogeninio prozektoriaus 300-500W.
A dar galima nunesti meistriukams su IR krosnele, kainuos iki 100Lt
:D
Neblogi patarimai :D :)) :D

User avatar
citrius
Posts: 194
Joined: 2010-04-28 18:34
Location: Kaunas
Contact:

2012-04-30 01:15

Ligiai tokie pat kaip tavo ;)
Jeigu rimtai tai labai rimtai...
Bus laiko atknisiu nuorodas :rock:
Pats pagal sia technologija kelis devaisus taisiau.
AMD FX-8350 BE (4.7Ghz), WC Innovatec+, Asus Sabertooth fx990
Corsair Vengeance 1866 CL9 8GB , GeForce GTX770,
SSD OZC Agility3 120GB, WD10EARS, WD10EADS, Platimax 1000W, Antec 1200
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion, Razer Taipan & Imperator

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2012-04-30 09:20

Image

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-05-01 09:07

taigi manau siandien apsiimsiu ja kept, kaip seksis parasysiu po svilinimo. :)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-05-02 18:02

Taigi iskepiau ta vaizdo plokste ir... veikia! dekoju dragonas243 uz pagalba :thumb:
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

dragonas243
Posts: 46
Joined: 2012-02-22 15:58
Contact:

2012-05-02 18:23

Justin wrote:Taigi iskepiau ta vaizdo plokste ir... veikia! dekoju dragonas243 uz pagalba :thumb:
Prašom :D :))

User avatar
[nemielas]
Posts: 67
Joined: 2010-01-21 11:49
Location: Lietuva
Contact:

2012-06-19 19:43

Justin wrote:Taigi iskepiau ta vaizdo plokste ir... veikia! dekoju dragonas243 uz pagalba :thumb:
nenoriu būti pesimistas, bet realybėj kiek bandyta orkaitėj žaisti laikydavo apie porą mėnesių. vienai po antro smigimo pabandžiau su statybiniu fenu atlupti GPU - silpnų nervų žmonėm nežiūrėti :D

Image

Image
XFX 790i ULTRA | E6600 + Noctua NH-U9B SE2 | Corsair XMS3 4x4GB | 7800GTX | 74GB Raptor; 2x 250GB Barracuda RAID-0; 500GB Barracuda | UltraX Media Desktop | 2x Samsung 971p | Altec Lansing 5100 | CM Stacker STC-T01 + CM RealPower 550W

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2012-10-07 17:41

dragonas243 wrote:Taip, tu teisus kalta gpu, taip būna kai ją labai užkaitini žaizdamas žaidimus, žinau tik vienintelį tokios problemos taisymo būdą, reikią ideti ją į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ant folijos ir ant 3-4 folijos gumuliukų taip, kad nesiliestu tie rutuliukai su jokiais kontaktais ar kondensatoriais, laikyti orkaitei 8-10 min., ištraukti kad atvėstu, ir kai kaitini reikia nuimti aušintuvą ir nuvalyti termo pastą, po kaitinimo uždeti naują termo pastą, bet yra rizika kad tada visai neberodys.
visiskai sutinku. mano ps3 istaisytas YLOD butent taip tik nedejau jokiu gumuliuku
Image

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests