Pirelli DRG A125G

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-04-06 10:44

Sugadinau ta velnio prakeiksma Pirelli DRG A125G, taciau kazkodel vistiek gaila... Taigi nutiko viskas va teip:
Perrasinejau firmware, rase jau pusvalandi todel resetinau. kai resetinau, firmware'as susigadino todel turejau eiti per 192.168.1.1 (Recovery Configuration IP Adresas) , nuejau, uzdejau kad rasytu senesni firmware t.y. v8, ir vel rase gera pusvalandi ir nieko neirase :wallbash: . Resetinau dar karta, ir net i 192.168.1.1 nejo ieiti :wallbash: . Tagi tas modemas dabar guli sale kompo. Taigi butu viasai neblogai, jeigu kasnors padetu isspresti sia problema, tiksliau sakant ar eina ji pataisyti, ar ne.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2012-04-06 11:23

Lupt lauk EEPROM'ą ir perflashint. Tik ar verta?

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-04-06 12:14

neturiu ko prarast :D
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2012-04-06 12:44

Paskutinį kartą perflashinimas (tik tai buvo DVR'as) kainavo 40 pinigų.

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-04-06 12:58

kaskodel praejo noras lupt ta eeproma :worried: o gal yra kitu budu pvz: per serial ar JTAG, nes kiek ziurejau jo vidurius, sitos jungtys buvo, tik neturiu nei jtag nei serial adapterio taigi reiktu ir schemutes.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2012-04-07 21:41

Nusipirk normalu modema uz apie 100 ltl ir pasibaigs visos bedos :)
Tasai teleKOMINIS tai niekov ertas... Pats toky turiu, tai kol kas jis pas mane nes jo wifi antena gal 50 cm nuo kompo mano, bet greitu metu keisiu matyt į koky nors kitą palaikantį iki 15 dB anteną, kad "šiek tiek" stipriau trauktų :)
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-04-09 20:52

nu dabar pas mane velgi yra telekominis modemas (ne as buvau atsakingas uz jo nupirkima), bet gi tomis dienomis kai nera ka veikti, butu galima susitvarkyti ta nieko verta agregata, o paskui parduoti uz kokius 40ltl :D
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest