E45M1-I DELUXE - stringa MKV failai. Help.

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
doncevazzz
Posts: 5
Joined: 2012-02-24 16:31
Contact:

2012-02-24 17:03

Sveiki, sori jei ne sitoje temoje reiskiuosi. Turiu problema, susirinkau HTPC (E45M1-I DELUXE, DDR3 AMD Entertainment Edition 4GB 1333MHz, Samsung DVD+/-RW 8x SATA slim, ANTEC MINI-ITX DESKTOP ISK 310-150, SSD Kingston V200 64GB SATA3) tam, kad ziureti FHD filmus, bet man stringa tiek blueray , tiek MKV filmai, kurie laisvai eina ant mano triju metu senumo Dell'o su T5750 ir net ant WDTV live :mad: , normaliai rodo tik DVD filmus po 5 GB. Kiek teko dometis sita mamke su HD6320 turi laisvai rodyti FHD filmus. Any ideas?

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2012-02-24 17:18

Reikia kad tavo vaizduskes GPU naudotu. Susirasai naujus draivus ir pasiemi MPC-HC playeri. Su juo ir bandykis. Jis turi rodyt kad naudoja DXVA2 ar kazka panasaus.

User avatar
doncevazzz
Posts: 5
Joined: 2012-02-24 16:31
Contact:

2012-02-24 17:25

rKr wrote:Reikia kad tavo vaizduskes GPU naudotu. Susirasai naujus draivus ir pasiemi MPC-HC playeri. Su juo ir bandykis. Jis turi rodyt kad naudoja DXVA2 ar kazka panasaus.
draiverius perrasiau is asus saito naujausius, nepadejo. o per VLC plejeri yra kokie variantai?

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2012-02-24 17:30

ASUS site bus seni. Geriau pas pacius ATI susirask. Del playerio - pirmiausia sugebek ant tam skirto paleist, o tada kai jau viskas veiks gali ieskot kaip ant kitu pasileist. Jame bus setting Render Settings->Dsiplay Stats. Tada visa debug info parodys. Ir jame bus Render Method.

Mano kolega irgi nusipirko Fusion kompa. Knisasi ir keikiasi tiek pat. nVidia for the win!

User avatar
doncevazzz
Posts: 5
Joined: 2012-02-24 16:31
Contact:

2012-02-24 17:36

rKr wrote:ASUS site bus seni. Geriau pas pacius ATI susirask. Del playerio - pirmiausia sugebek ant tam skirto paleist, o tada kai jau viskas veiks gali ieskot kaip ant kitu pasileist. Jame bus setting Render Settings->Dsiplay Stats. Tada visa debug info parodys. Ir jame bus Render Method.

Mano kolega irgi nusipirko Fusion kompa. Knisasi ir keikiasi tiek pat. nVidia for the win!
aciu uz patarima, sestadieni sesiu knistis :) parasysiu kaip sekesi :)

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2012-02-24 18:37

Dabar nepamenu, bet lyg ir ant desktopo paspausk desni, tada eik displays ar kaip ten, eik i VGA preferencus, ten bus draiveriai, paieskok updeitu, tau turetu rasti ir patys windowsai parpus. Ten 2min susirasti.

EDIT:

Desnys ant desktopo - screen resolution - advanced settings - adapter - adapter type spaudi properties - driver - update driver.
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2012-02-24 19:47

doncevazzz wrote: draiverius perrasiau is asus saito naujausius, nepadejo. o per VLC plejeri yra kokie variantai?
Ant VLC eini Tools->Preferences->Inputs & Codecs ir uždedi varną ties "Use GPU accelerated decoding". Pagal nutylėjima ta varna nuimta. Uždėjus man net su Intel Atomu (m/b DN2800MT) pavyko žiūrėti FullHD (16GB bandžiau).

Draiveriuose bėdos neturėtų būti.

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2012-02-24 20:39

evil wrote: Draiveriuose bėdos neturėtų būti.
Man budavo su 3.5GHz + 4GB ramais tol, kol neatnaujinau. Strigo tiek 700mb filmas tiek ~22GB blurejus. Abu lygiai tiek pat. Atnaujinau draiverius - puikiai veikia.
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

User avatar
MaTeL1S
Posts: 1789
Joined: 2005-03-17 17:13
Location: Vilnius
Contact:

2012-02-24 21:14

Žiūri pro TV?
Pro ką jis pajungtas?
T.y., kokie nustatymai - ar displėjai klonuojami, ar jie persijungia?
Mano atveju, klonuojant displėjus visada 1080p stringa.
Perjungus į single display, viskas susitvarko.

User avatar
dzap
Posts: 483
Joined: 2010-02-12 02:32
Location: Vilnius-Kaunas
Contact:

2012-02-25 01:45

teko rinkt pora fusionu htpc, be problemu fhd nerippintus bluray po 40gb tempia, tiesa svp nivalit, neuztenka smarves..

User avatar
doncevazzz
Posts: 5
Joined: 2012-02-24 16:31
Contact:

2012-02-25 10:34

MaTeL1S wrote:Žiūri pro TV?
Pro ką jis pajungtas?
T.y., kokie nustatymai - ar displėjai klonuojami, ar jie persijungia?
Mano atveju, klonuojant displėjus visada 1080p stringa.
Perjungus į single display, viskas susitvarko.
ziuriu per 32 coliu samsunga

User avatar
doncevazzz
Posts: 5
Joined: 2012-02-24 16:31
Contact:

2012-02-25 16:47

evil wrote:
doncevazzz wrote: draiverius perrasiau is asus saito naujausius, nepadejo. o per VLC plejeri yra kokie variantai?
Ant VLC eini Tools->Preferences->Inputs & Codecs ir uždedi varną ties "Use GPU accelerated decoding". Pagal nutylėjima ta varna nuimta. Uždėjus man net su Intel Atomu (m/b DN2800MT) pavyko žiūrėti FullHD (16GB bandžiau).

Draiveriuose bėdos neturėtų būti.
aciu, padejo tuoj sesim ziureti hugo blueray :clap: aciu visiem uz pagalba

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest