naujas kompas

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-02-01 20:03

Taigi nutiko problema... labai issamiai neaprasysiu nes rasau su tel. taigi situacija tokia ijungiu kompa, supypsi , veliau 5 sekundes veikia (ekramas neisijungia)/ supypsii dar syki ir restartuojasi. kompo duomenys gigabyte ga-g41mt-d3v:- vazduske naudojam integruota ram 2x2gb ddr3 1333mhz cpu pentium d 3.4 ghz (senas) hardas senas bet geras visiskai isvalytas maitblokis codegen 550v 600w taigi gal kas numanot kas
man cia dariosi
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

xumot
Posts: 94
Joined: 2010-09-29 01:24
Contact:

2012-02-01 21:12

Pagrindinė plokštė nauja? Gali būti, kad nedirba procesorius (nesusiderino su pagrindine plokšte) arba bios'e vaizdas nustatytas rodymui per atskirą vaizdo plokštę, ne integruotą. Pentium D 3,4ghz... 945 arba 950 turėtų būt. Šiaip ar taip, įtarčiau pirmąjį variantą, kad nesusiderino procesorius su pagrindine plokšte, nes nei 945, nei 950 nėra suderinamų su šia pagrindine plokšte procesorių sąraše.

Imago
Posts: 182
Joined: 2010-07-16 09:40
Contact:

2012-02-02 16:20

signalu kodai ir problemos.
http://www.computerhope.com/beep.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
gal pades..

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-02-06 21:35

problema isspresta dabar core 2 duo e4400
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest