Fatal Error

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-01-09 22:31

iskilo problemele nors as ta problemele sutvarkiau pakeisdamas mobo, vistiek noriu issiaiskinti ar dar imanoma atgaivinti sena mobo. problemele atsispindi cia:
Image

O cia kaip atrodo viduriai (cia maitblokis yra 350w Buvo pakeistas jo korpusas del propelerio):
Image
As suprantu kad cia yra kaskas negerai su Bios'u ar Southbridge'u, ar su PATA lizdais (kondikai visi vizualiai Grazus). Jame buvo Windows 7 :) ir veike gana nelogai kompas surinko 3.9 taskus pagal tu windows'u skale :o
O pats kopas yra:
CPU: Intel Pentium 4 (3Ghz, prescott) sl7e4
MoBo: Asrock P4i65g
GPU: Club 3D HD Radeon 3450 (Visiskai nauja)
RAM: 1GB DDR400 PC3200 (Crucial) (visiskai nauji)
HDD: Western Digitals 80GB (modelio nzn) PATA
PSU: Nezinomos firmos 350W, puikiai veikia jau 6 metai
manau kad daugiau duomenu nereikia :)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2012-01-09 22:57

DMA bus IDE/SATA kontroleris (pataisykit jei klystu)

1. Clear CMOS data (jumperis motinineje dazniausiai JP1 arba CMOS, google kaip padaroma)
2. Atjungi visus HDD/DVD/Floppy
3. BIOSe isjungi jei metosi viskas kas susije su RAID
4. BIOSe isjungi IDE kontroleri (jei ka jungsi PCI->IDE plokste)

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2012-01-10 06:53

Apie ką ta lygtis ?

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-01-10 14:18

as pora tu metodu jau esu isbandes tai yra 1 ir 2 metodai, o 3 ir metodu nemoku padaryti, 4 metodo neina nes nekrauna bios meniu. pati situacija buvo tokia: nusprendiau isvalyti dulkes (bevalydamas uzkliudiau Clear-Cmos).dulkes isvaliau sekmingai ir sujungiau laidus. kai jungiau 220V laida kompas iskart isijunge (taip turejo buti nes uzkliudziau Clear-CMOS), windows'us puikiai krove, taigi isjungiau kompa, atjungiau I/O laidus, ir junginejau priekines paneles laidus (ijungimo mygtukas, USB ir t.t) sujungiau sekmingai. ijungiu kompa ir ismete ta nuostabu FATAL ERROR :wallbash:
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests