padekit

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
nvidia
Posts: 30
Joined: 2012-01-05 23:04
Contact:

2012-01-06 17:06

padekit pas mane yra 3.00ghz procas, 1gb ramu, 2gb vaizdo plokse
ir lagina gta san andreas. paspaudus ctrl+ald+delete apacioi rodo kas cpu usage idle maziausiai 40 %
ir rodo kad daugiausiai cpu naudoja "system idle proces", o prisijungus per adminsitratoriu rodo kad cpu usage idle 0-10% :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: help

anykei
Posts: 218
Joined: 2010-08-21 20:13
Location: Vilnius
Contact:

2012-01-07 00:08

perinstaliuok windowsus ir ramo normaliai isidek
1 karta pjauk 9 kartus keikis

User avatar
daktaras12
Posts: 46
Joined: 2009-02-06 20:31
Location: Kaunas
Contact:

2012-01-07 11:23

Pasakyk kompo parametrus paleides kad ir Everest Ultimate. Nes dabar gaunasi misraine... vaizdas 2GB kaip ir norma bet 1GB atminties tai :wallbash: o procesorius koks ?
Langus perasyti siuksliu pilni...

nvidia
Posts: 30
Joined: 2012-01-05 23:04
Contact:

2012-01-07 12:16

Pas mane windausai sviezi uzvakar rasyti ir ju nenoriu perasyti nes jau aktyvavau antivirusine 6men. O procesorius sakiau 3ghz.

User avatar
sidabrinis
Posts: 531
Joined: 2006-03-01 18:37
Location: Raudondvaris
Contact:

2012-01-07 13:11

Tas tavo 3ghz nieko nesako.Tiksliai pasakyk.Kad ir su everest pagalba,ar cpuz.

anykei
Posts: 218
Joined: 2010-08-21 20:13
Location: Vilnius
Contact:

2012-01-07 21:36

zaisk per administratoriu jei cpu usage mazas o tie 3ghz tai kaip
mano masina juoda ir su keturiais ratais kazkodel neuzsiveda
1 karta pjauk 9 kartus keikis

nvidia
Posts: 30
Joined: 2012-01-05 23:04
Contact:

2012-01-08 10:52

anykei wrote:perinstaliuok windowsus ir ramo normaliai isidek

del ramu tai kai susilauziau koje ir uzsidejau ant galvos gipsa.
kompo duomenys
CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)
Motherboard Name Acer F671CR
Bus 1, Device 0, Function 0 NVIDIA GeForce GT 430 (2048 MB) [10DE-0DE1] [NoDB]
ram Total 1023 MB
pats kompas pas mane Acer Aspire T671

User avatar
daktaras12
Posts: 46
Joined: 2009-02-06 20:31
Location: Kaunas
Contact:

2012-01-08 16:05

Ką galima pasakyti, čia kaip vagoną per butelio kakliuką išpilti kuo greičiau...
Atminties slotai 2 iki 4GB ir dar DDR2 PC2-5300 (667MHz) DIMM,dabar brangus:http://www.google.lt/#hl=lt&cp=11&gs_id ... h=891&bs=1, http://www.orcalogic.co.uk/asp/Acer_Mot ... 74-m-1.htm.
Procesorius senas bet paspartinus butu puse kipšo:http://www.google.lt/#hl=lt&cp=13&gs_id ... 02&bih=891, http://ark.intel.com/products/27517/Int ... MHz-FSB%29.
http://www.google.lt/search?q=acer+aspi ... 02&bih=891 , kompo aprasymas http://support.acer.com/acerpanam/deskt ... 1sp2.shtml
P.s.Viskas atsiremia į pinigus kiek gali tam skirti. BET REIKIA GERAI PASVARSTYTI AR APSIMOKA. Dėti atminti 2x2GB, normalu aušintuvą procesoriu ir kiek leidžia motininė paspartinti.Dar geriau naujas galingesnis procesorius bet motinine palaiko TIK
Intel Core 2 Duo, up to 3.8GHz, 533/800/1066MHz system bus or
Intel Pentium D, up to 3.6GHz, 533/800MHz system bus or
Intel Pentium 4, up to 3.8GHz, 533/800MHz system bus or
Intel Celeron D, up to 3.2GHz, 400/533MHz system bus.
Kainom gaunasi ~1/3 arba 1/2 naujo kompo kainos.
Gal kas patars protingiau ir geriau ką daryti... nes Žmogui ir lagina gta san andreas. paspaudus ctrl+ald+delete apacioi rodo kas cpu usage idle maziausiai 40 %

nvidia
Posts: 30
Joined: 2012-01-05 23:04
Contact:

2012-01-08 16:39

daktaras12 wrote:Ką galima pasakyti, čia kaip vagoną per butelio kakliuką išpilti kuo greičiau...
Atminties slotai 2 iki 4GB ir dar DDR2 PC2-5300 (667MHz) DIMM,dabar brangus:http://www.google.lt/#hl=lt&cp=11&gs_id ... h=891&bs=1, http://www.orcalogic.co.uk/asp/Acer_Mot ... 74-m-1.htm.
Procesorius senas bet paspartinus butu puse kipšo:http://www.google.lt/#hl=lt&cp=13&gs_id ... 02&bih=891, http://ark.intel.com/products/27517/Int ... MHz-FSB%29.
http://www.google.lt/search?q=acer+aspi ... 02&bih=891 , kompo aprasymas http://support.acer.com/acerpanam/deskt ... 1sp2.shtml
P.s.Viskas atsiremia į pinigus kiek gali tam skirti. BET REIKIA GERAI PASVARSTYTI AR APSIMOKA. Dėti atminti 2x2GB, normalu aušintuvą procesoriu ir kiek leidžia motininė paspartinti.Dar geriau naujas galingesnis procesorius bet motinine palaiko TIK
Intel Core 2 Duo, up to 3.8GHz, 533/800/1066MHz system bus or
Intel Pentium D, up to 3.6GHz, 533/800MHz system bus or
Intel Pentium 4, up to 3.8GHz, 533/800MHz system bus or
Intel Celeron D, up to 3.2GHz, 400/533MHz system bus.
Kainom gaunasi ~1/3 arba 1/2 naujo kompo kainos.
Gal kas patars protingiau ir geriau ką daryti... nes Žmogui ir lagina gta san andreas. paspaudus ctrl+ald+delete apacioi rodo kas cpu usage idle maziausiai 40 %
patarkit ka nors geriau nes pas mane pinigu .00001 tukstancio LT

User avatar
Black
Posts: 1402
Joined: 2004-11-25 11:00
Location: Worcester/United Kingdom
Contact:

2012-01-08 20:00

įsirašyti GTA3 ir apsimest ,kad žaidi GTA4.... nėra pinigų - nėra žaidimų :D

nvidia
Posts: 30
Joined: 2012-01-05 23:04
Contact:

2012-01-08 21:56

Black wrote:įsirašyti GTA3 ir apsimest ,kad žaidi GTA4.... nėra pinigų - nėra žaidimų :D
ar nestriks gta 3 gal reik rasyt gta 2 :worried:

User avatar
citrius
Posts: 194
Joined: 2010-04-28 18:34
Location: Kaunas
Contact:

2012-01-09 03:31

resoliucija 640X480 ir jokiu prefernce in quality... tik perfomance... :D
O dar geriau zaisti zaidima "kelyje" ten su fura vaziuoji jei ir stringa, tai nieko greitis 80km/h suvaldisi...
O ka dar, eik pinigus daryti.
AMD FX-8350 BE (4.7Ghz), WC Innovatec+, Asus Sabertooth fx990
Corsair Vengeance 1866 CL9 8GB , GeForce GTX770,
SSD OZC Agility3 120GB, WD10EARS, WD10EADS, Platimax 1000W, Antec 1200
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion, Razer Taipan & Imperator

nvidia
Posts: 30
Joined: 2012-01-05 23:04
Contact:

2012-01-09 22:31

citrius wrote:resoliucija 640X480 ir jokiu prefernce in quality... tik perfomance... :D
O dar geriau zaisti zaidima "kelyje" ten su fura vaziuoji jei ir stringa, tai nieko greitis 80km/h suvaldisi...
O ka dar, eik pinigus daryti.
turiu kazkur metosi "kelija 2" :geek:

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2012-01-10 06:54

1,6 turėtų veikti ;D

anykei
Posts: 218
Joined: 2010-08-21 20:13
Location: Vilnius
Contact:

2012-01-10 15:56

mario gal ir nelagins
1.6 net neisijungs
1 karta pjauk 9 kartus keikis

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests