vga is dead

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-06 22:11

na galu gale prisizaidziau su vga biosais. irasinejau is win aplinkos, ir pataikiau bloga bios irasinet, restartinau ir nerodo ekranas nieko :cry: su draugo vga sedziu, nezinau ka daryt dbr ir dar jos ausintuvo laidai nuplyso, jei ir sutvarkysiu, tai dar ausinima tvarkyt arba net keist ....:wallbash:
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-07 12:00

man ir taip yra buve. Viska daryk is atminties :) Na jei ijungus PC jauti, kad jis isijungia, tik nieko nerodo, tai aklai bandyk suflesint originalu biosa ;)
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 13:37

na bandziau bet kai reik laukt kol winai uzsikraus ir per cmd tai nesigauna kazkaip :D sian flopika vakare gausiu, lengviau bus. dar gal pci vga tai bus liuks. beje kaip atstatyt bios'a su pci vga ? irgi ta pati procedura ? flashins agp vaizdeskei ?
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2006-09-07 14:11

Read this.

Instrukcija kaip padaryti flopika (o po to galima ir CD), kad ydejus y kompa su numirusia vaizduske pilnai automatiskai atstato. :thumb:
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 14:55

krc mistika. idejau vga kad atstatinet aklai ir pist - rodo viska !!! dabar nebenori lan kortos priimt, draiveriai vis neveikia ir neveikia, nors visus lizdus isbandziau .,,,, zdz rakinkit tema
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-09-07 17:13

o ka dar tame .bat faile parasyti, neskaitant tos komandines eilutes? ar tik ja?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 17:36

? gali ir win aplinkoje. 5.33 versija nvflash atsisiusk ten bus ir win versija. idek i documents and setings\tavo acc\ viska ten sudek ir cmd rasyk nvflash -4 -5 -6 -A bios.rom . tada restartink. tik atidziai rinkis bios'us nes ne su visais veikia. pvz pas mane su bfg neveike ir buvo bedu.
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
Delusory
Posts: 46
Joined: 2006-08-13 10:45
Location: Klaipeda
Contact:

2006-09-07 18:15

reikia bios'us imti to pacio gamintojo ir su tiek pat mb atrodo
[b]CPU[/b] AMD Athlon XP-A, 2001 MHz (11.5 x 174) 2600+
[b]CPU Fan[/b] Titan Siberia 120mm
[b]MB[/b] Biostar M7VIT Grand
[b]VGA[/b] DAYTONA GF 6800GS AGP 256MB 256BIT DDR3
[b]RAM[/b] 512 MB PC3200 DDR SDRAM + PQI DDR DIMM 512MB DDR400 CL2.5 64X8 OEM
[b]HDD[/b] SAMSUNG SP1213C SCSI Disk Device (120 GB, 7200 RPM, Serial-ATA/150)
[b]SC[/b] Creative Sound Blaster Audigy Player 5.1

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 18:37

gamintojas tai dzin, mb irgi dzin. tiesiog kai kuriu bios nenori priimt ... sedejau su 5950 ultra ir nieko, tik kad cooleris neveike :LD
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2006-09-08 09:23

Apie ne tokiu bios surasyma: y 9600pro galima surasyti 9800xt biosa, ir veikia viskas, tik kad naudos is to nulis, nes veikia lygiai kai su 9600pro biosu tik usrasas pasikeicia...
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-08 13:00

gal gausi koki extra 100 max 200 morku 3d mark 03. man i 5950 ultra tai vos 100 tasku extra, geriau modded 5900 ultra ar kad ir xt koki modded. tas pats velnias tik temperaturas ir clockai skirias. sparta ta pati gaunas
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest