Fire in the house!

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2006-08-13 14:18

Tai wa, gryzau jau po atostogu.

Atsisedo brolis prie kompo graju palost, krauna kompa, tada pokst blue screen of death ir po 0.5s ishsijungia kompas...

Galvoju ramai... Ishimu visus ramus ir dedu po viena, pirmas neveikia ishvis, dedu antra- sovsiem kompas nesijungia... :eyebrow:

Ishimu visus ramus, net nepypsi... Sekanti mintis- trumpina... Atjungiu viska (ir ramus)... Ysijungia ir motina isterikuot pradejo... (bet veikia :thumb: )

Ogi pasirodo neonai trumpina... Tai sedziu gryzes po atostogu be apsvietimo ir su puse RAMu...

HOME SWEET HOME!!! :))
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
SadiaV
Posts: 920
Joined: 2004-11-29 20:41
Location: Vilnius
Contact:

2006-08-13 21:50

IMHO viską pasako vienas žodiis - "brolis" :D
my stuff:
[b]Laptop: [/b][color=DarkSlateGray][size=75] [url=http://reviews.cnet.com/HP_Compaq_Business_Notebook_**9420_Core_2_Duo_T7400_2_16_GHz_17_TFT/4507-3121_7-32199902.html]HP Compaq n x9420[/url] || CPU: Intel Core 2 Duo T7400 2.16 || VGA: Ati moblity Radeon x1600 256 mb ||Audio: Logitech Z-4 speakers ||;

[/size][/color][b]Laptop: [/b][size=75]Asus EEE 901

[b]PDA: [/b][color=DarkSlateGray][url=http://reviews.cnet.com/Dell_Axim_X51v/4505-3127_7-31503978.html]Dell Axim X51V[/url] || VGAout cable || SENA leather case || Creative EP-630 || Holux GPSlim236 || Omiz BT keyboard[/color][/size]

[b]PC: [/b][color=DarkSlateGray] Intel Celeron D 3.33GHz, Asus Radeon 9600xt/td, ASRock 755Dual-VSTA, BenQ FP767-12[/color] [url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=265][b][size=75][color=green]project SNC[/color][/size][/b][/url]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-08-14 10:00

dar geraj kad su puse ramu ir wiskas kitkas veikia, nes kai man tv kabelis patrumpino taj motina dumais isleke
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2006-08-15 10:05

kai man šaltas katodas pradėjo trumpinti tai kompas automatiškai išsijungė ir nieko neatsitiko (su****** pigūs katodai). na tau kaip matau prasčiau pasisekė.
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
Danree
Posts: 218
Joined: 2005-11-04 20:45
Location: Kretinga
Contact:

2006-08-16 12:09

Anksciau su diodais zaisdavau ant ijungto pc, tai kai netycia uztrumpindavau buvau pora molexu pakepes ant seno maitblokio, tai tada nugesdavo pc ir nebeisijungdavo, bet isenus batarke vel viskas veikia :D

User avatar
Trifid
Posts: 330
Joined: 2005-03-11 16:36
Location: Himitsu
Contact:

2006-08-16 17:23

Ojj, pirma perskaitęs temos pavadinimą, sunerimavau. Na nejau tokia nelaimė atsitiko... Gerai kad viskas baigėsi gerai :)
Kad neveikė kompas reikia būt dėkingu tvarkingam maitekui, kuris neįsijungė, kol nebuvo panaikintas trumpas jungimas...
Zetsuboshita! <_<
[img]http://www.speedtest.net/result/247260179.png[/img]

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-08-16 17:46

prie to pacio ir as pabedavosiu :) Kaime yra toks PC su Abit motka, tai po zaibavimo sudege tinklo plokste :) Kistukas is modemo pajuodes, modemas sveikas, tinklo plokste neveikia :) Nuostolis ~14Lt :D
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
DumBazz
Posts: 174
Joined: 2006-04-17 19:55
Location: Utena
Contact:

2006-08-18 00:47

Danree wrote:Anksciau su diodais zaisdavau ant ijungto pc, tai kai netycia uztrumpindavau buvau pora molexu pakepes ant seno maitblokio, tai tada nugesdavo pc ir nebeisijungdavo, bet isenus batarke vel viskas veikia :D
Vovo ir aš taip pat darydavau :D Bet kompas mano viską atlaiko, ir žaibus ir trumpinimus ir pastovų elektros dinginėjimą :D
[font=Lucida Console][size=75][color=Purple][b]CPU[/b][/color]-AMD Athlon XP 2700+ 2.2Ghz/Spire WhisperRock4 [b][color=Purple]HDD[/color][/b]-Samsung 80Gb 7200rpm [b][color=#800080]RAM[/color][/b]-512mb [b][color=#800080]VGA[/color][/b]-GeForce4 MX 440 [color=#800080][b]CD-RW[/b][/color]/DVD-ROM LiteOn [b][color=#800080]PSU[/color][/b]-ACC 350w [color=Purple][b]CASE[/b][/color]-Codegen [b][color=Purple]MONITOR[/color][/b]-SAMSUNG SyncMaster 765mb [img]http://www.dykai.lt/forumas/images/smiles/024.gif[/img][/size][/font]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest