FDD + naujas laidas = ???

Jei ką nors sugadinai, sudeginai ar dar kitaip pakenkei savo PC, gali pasiguosti čia ir perspėti kitus, kad būtų atsargesni...
Post Reply
User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-06-04 15:32

valydamas PC nuo dulkiu apsupties prisiminiau kad turiu ilgesni laida nuo FDD (buwo kazkada pridetas prie motkos). tai be dideliu dvejoniu pajungiau. veike normalei, bet kita diena ijungiu pc ir fdd diodas visa laika sviecia. paklibinau jungtis, perkisau, paziurejau ir tai ikista bet wistiek sviecia. idejau flopika, nuejau i My Computer ir noriu ieiti bet raso insert floppy disc. Taip iseina kad FDD uzlinko. ka padarysi, kol nereikia per diskelius ka daryti tai apseisiu ir bejo. gaila, atitarnawo tik 1.5 metu
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-06-04 16:53

man irgi taip buvo su fdd ( gal pries 2 metus), tik laido nekeiciau, tai nuo to laiko sedziu be flopiku ir dar iki siol neprisireike :)
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2006-06-04 17:23

Ajajaj, kokie brangūs tie flopikai! Pilna skelbimų už bonkę alaus, ar dovanojamų.

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-06-04 19:57

na ne del to kad brangus, bet kad reikejo toki stresa isgywenti :D
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
ExT
Posts: 1305
Joined: 2004-11-25 14:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-06-04 20:17

Šeip diodas visą laiką šviečia, kai kabelis ne ta puse įkištas..
[url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=3848]USB Ežiukas[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=558]LCD + Winamp COM Control[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=2]Led PC Feets[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=4]New Fan Bus + Sleeving + Cable Managment[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=3]Lighted Mouse Pad[/url]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-06-04 22:09

hmm gali buti :) bet tarkim kad mire, kad temos negadinti :)
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-06-05 06:26

arba jei kabelis su dviem jungtim
tai ne ant tos jungties pakabintas ;)
o siaip tureciau nuvilti kad vien tik kaisiojant laida FDD sugadint praktiskai nepavyks
na aisku lieka teorija kad laidas buvo kishamas per prieki :D

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-06-05 06:52

...tai be dideliu dvejoniu pajungiau. veike normalei, bet kita diena ijungiu pc ir fdd diodas visa laika sviecia...

Jei viena diena viskas gerai, tai kita diena negalejo laidas pats blogai isikisti, paprasciausiai fdd mirties laikas sutapo su laido keitimu :geek:
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-06-05 15:35

Andriuz gera teorija, bet per prieki igrusti nepawyko, gudau per gala, ko pasekoje gavau zalios sviesos pluosta :)
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-06-06 06:58

na tai speju tas bandymas ir kalciausias :D

siaip cia buvo pastaba analogiska :
kas yra mashinos stabdymas rankiniu stabdziu?
tai tada kai pirma stabdai buferiu, po to radiatoriumi, poto varikliu, na ir galiausiai pradedi stabdyt rankiniu :D

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-06-06 22:42

wo wo panasei :D :D :D


kas a teina uodui pirmiausia i galwa, kai jis atsitrenkia i automobilio stikla???

JO UZPAKALIS!!! :D
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest