Būsimas programuotojas

Pasidalink savo sukurtu modingo šedevru su kitais
Post Reply
override
Posts: 209
Joined: 2010-12-09 01:45
Location: Molėtai-Vilnius
Contact:

2011-05-29 21:42

Moo wrote:Kad pas mane yra HDMI išėjimas. :rolleyesa:

Beto, gal kas žinot kiek maximumą jį galima OC daryt?
Kol užsilenks.
Lenovo T520 / i5-2450 @ 2.5Ghz / Samsung 830 128GB / 8GB / Win 8 Pro.

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2011-05-29 21:46

:)) Tas tai aišku ir taip. lol
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-05-29 21:48

Integruotą vaizdą spartint..visai jau neturi ką veikt? :)

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-05-29 23:03

O jis gal iki GTX 560 paspartins :p :D

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2011-05-30 02:07

Taigi sakykim noriu pirkti tą VGA, ir matau parašyta:
- Two 6-Pin PCIe power connectors
- Minimum 550W or greater PSU (at least 38A on the 12v rail)
O prie mano 750W PSU rašo:
Connections
• 1x 20+4 Pin Main Connectors
• 1x P4 4-Pin 12V Connectors
• 4x 4-Pin Molex Peripheral Connectors
• 4x SATA Connectors
• 1x 6-Pin PCIe Connectors
• 2x Floppy Drive Connectors
Tai kaip suprantu, negerai gaunas man. Gaunu tik 1x 6-Pin, kai reikia dviejų. :worried:

Nejaugi reiks naujo PSU? :wallbash: Lyg ir pažiūrėjau eBay, tai lyg ir yra Molex 6-Pin adapterių į PCI-Express 6-Pin. Taip ir reiktų daryti? Bet pastebėjau, kad yra iš dviejų 4-Pin Molex, ir iš vieno 4-Pin Molex. Yra skirtumas?

Ir dar, ar reikia žiūrėti į motininės kažkokius palaikomus VGA tipus ir t.t.?

Ant mano motininės rašo pavadinime:
PCI-Express
O prie VGA rašo pavadinime:
1024MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card
Aprašyme:
Bus Type: PCI-Express 2.0
Tai ir vėl blogai? :( Ar ką čia reiškia? :grrr:

Dėkui kas atsakys. ;)
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

User avatar
zebr
Posts: 583
Joined: 2008-05-25 12:39
Contact:

2011-05-30 08:39

Viskas cia gerai. Vistiek su vaizdo korta kartu ateis pirixodas(perejimas) is 2 - 4pin i 1 6pin jungti... O su tais pci-e, nesupratau tavo problemos, bet tiks vaizdo korta. :D

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2011-05-30 11:35

Ok, ačiū. ;) Blemba galvojau nejaugi jau reiks pirkt dar kažką papildomai... :blush:
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-05-31 13:52

Kokią VGA imsi ?

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2011-05-31 14:18

Nežinau net, galvoju ką nors iš NVIDIA GTX 560 Series ar ATI 5800 Series. Na net nežinau, kolkas nelabai gerai dar suprantu. Gal kas patart galit? Parduotuvė: Aria.co.uk, biudžetas ±£10 prie £150.
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-05-31 15:59

Nu tai nvidia. Šitą imk.
http://www.aria.co.uk/Products/Componen ... ctId=44565" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
doweeez
Posts: 135
Joined: 2009-01-25 20:26
Location: Vilnius/Kretinga
Contact:

2011-05-31 19:05

Jau geriau šita imk kol akcija.560ti>560 nes turi daugiau processing cores, o dažniai vos atsilieka nuo 560 oc.
http://www.aria.co.uk/Products/Componen ... ctId=44470

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-05-31 22:29

Joa imk lėtesnę, nes ji buvo brangesnė, o dabar jai akcija =]

User avatar
doweeez
Posts: 135
Joined: 2009-01-25 20:26
Location: Vilnius/Kretinga
Contact:

2011-05-31 23:00

Šiap paskaityk reviews ir pamatysi, kad 560 ti daugelyje benchmarks yra greitesnė už 560 gtx
http://www.tomshardware.com/reviews/gef ... ,2944.html

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-06-01 12:36

Nu iš esmės kiek žiūrėjau tai paprasta overclockinta gamykliškai yra greitesnė už Ti.
Vėliau tik jau eina Ti Overclocked.

Plius jeigu tikėti tavo linku, tai po kiek laiko galėsime jau rasti kaip atrakinti disablintą multiprocessorių, ir iš pvz šitos galima jau bus turėti Ti overclocked :]

Nors galima tiesiog Ti pasiimti ir ją overclockinti :]

Žinoma po kiek mėn rasime kaip kokiai Ti ir pecil mod'ą padaryti :]

User avatar
Moo
Posts: 195
Joined: 2011-02-26 16:43
Location: Cambridge, UK
Contact:

2011-06-03 01:12

Amm į ką pagrinde reikia žiūrėti? Kiek suprantu tai į:

Code: Select all

- Core Clock:
- Memory:
- Memory Clock: ****MHz (Effective)
- Memory Interface: 
- Processing Cores: 
- Shader Clock: ****MHz
?

Na ir dabar pažiūrėjau kad ir į tuos žaidimų reikalavimus. Ir nustebau. Naujesni žaidimai reikalauja max GT520 kiek žiūrėjau, tai kam man tos 560? Kad rezoliuciją didelę turėt? Turėsiu max. 24" moniką, tai ką, man GTX550 netiktų? :rolleyesa: Ir tai tiek aš tuos žaidimus žaisčiau... :|
Project: Something... Borring?
Guru. MacBook Pro 13" Early 2011, i7 2.7GHz, 8GB ram, 500GB hd. + iPhone 5, 32GB

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest