Trumpi klausimai

Pasidalink idejomis, mintimis, klausimais su visais!
afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2015-06-03 14:44

Tai gal ir nebandysiu naujinti i win10 . vel paskui draiveriai kokie netiks ..,nes su asus laptopais daznai man atrodo taip. o kas liecia win8 ,tai savo vin7 negaliu atnaujint i win 8 ? reik pilnai perasyt vel vesti ?
Asus X55VD

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2015-06-03 14:56

Priklausomai, ar UEFI naudojamas.

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2015-06-05 18:32

gabrius wrote:Priklausomai, ar UEFI naudojamas.
Sutinku su tavo nuomone, bet tada reiktu ir ssd.
Si funkcija pagrinde tik os uzkrovima spartina.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2015-08-26 03:50

Viskas ten normaliai veikia tuose Win10, naujinkis drąsiai, dauguma komponentų tavo nešiojamame yra intelio palaikomi, o nuo windows 8 draiverius windousai susikrauna patys, ir nereikės nieko daryti. Dabar sėdžiu su W10 ir nieko geriau nuo XP neteko matyti. Tik užknysa jog reikėja tą privatumą atsijunginėti po įrašymo, o šiaip sumoje tai visai normaliai viskas veikia. Be to start meniu gerai padarytas.
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2015-08-31 09:20

Atnaujinau i win10 ..atrodo viskas ok..
Asus X55VD

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-08-31 09:49

10Windowsai ir veikia greičiau nei 8, funkciju visokiu pilna, patogesni nei 8, tiesiog neturiu prie ko prisikabint, turiu ir stacionare ir windows planšetėj ir jokiu nusiskundimų
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
tomaxsas
Posts: 106
Joined: 2009-07-22 19:14
Location: Veiveriai
Contact:

2015-08-31 19:03

detaliau prašau išdėstyk kuo geriau nei win8.1

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-08-31 20:44

Tiesiog, turbūt kaip daugumai man nepatiko win 8 start screenas, internet exploreris, 10 nebėra explorerio, edge naršyklė bent jau man labai greita, start mygtukas labai patogus. Ant planšetes dar naudoju Cortana, bent jau man tikrai praverčia, pačių windowsu veikimas tiesiog puikus, jau nepilnai mėnesi naudoju ir dar nebuvo jokiu crashu, tikrai patariu naujintis, daug geriau nei 7 ir 8windowsai!
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2015-09-01 07:08

Na pagal tave gaunasi taip, kad 10 geresni tik del to, kad tau nepatiko windows8 interfeisas. Kazkada i 8 ir as ziurejau kreivai. Bet pripratau ir nebesinori keisti aplinkos.
7 net neminek, nes cia vapse kitas lygis. 7windows tik neisbaigtas kazkokiu bugu derinys. 8 Veikia stabiliai. Jeigu kam reikia starto migtuko. Yra visokiu papildiniu.
IE niekas nebenaudoja tad kam jis tau isvis uzkliuvo? 10 Isbandziau ir nebuvau patenkintas, nes is esmes pasikeite pats interfeisas. Nemanau, kad realiai jie labiau skiresi nuo 8.
10 verta instaliuoti tik tokiu atveju jeigu turi vga kuri tikrai palaikys DX12. Su laiku jis bus isleistas ir veiks tik su 10 win.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2015-09-02 11:17

Na man kaip paprastam useriui dėl ssd įdėjimo į nešiojamą tiesiog teko rinktis, ar diegti 7/8.1 prie kurių buvau pripratęs, ar tiesiog pabandyti 10 ir sužinoti kaip ten ir kas ten :) Nu ir ką gi galiu pasakyti :) Viskas šiuose Win10 žymiai paprasčiau, viską ką reikia randu greitai, patogiai, nebereikia laužyti galvos kaip ten tą ar aną padaryti. Čia toks kaip čia pasakius... Geras visko derinukas, kai yra desktopas, o start paspaudi, atsiranda plytelės ir pan. :) Na tiesiog super. Bet reikia privatumą atjunginėti ir dėti antivirusinę, pvz kaspersky, apsaugančią nuo jūsų klaviatūros key logginimo jeigu dar kur nors iš microsoft'o užsiliko :)
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2015-09-04 19:02

Andrejka wrote:Na man kaip paprastam useriui dėl ssd įdėjimo į nešiojamą tiesiog teko rinktis, ar diegti 7/8.1 prie kurių buvau pripratęs, ar tiesiog pabandyti 10 ir sužinoti kaip ten ir kas ten :) Nu ir ką gi galiu pasakyti :) Viskas šiuose Win10 žymiai paprasčiau, viską ką reikia randu greitai, patogiai, nebereikia laužyti galvos kaip ten tą ar aną padaryti. Čia toks kaip čia pasakius... Geras visko derinukas, kai yra desktopas, o start paspaudi, atsiranda plytelės ir pan. :) Na tiesiog super. Bet reikia privatumą atjunginėti ir dėti antivirusinę, pvz kaspersky, apsaugančią nuo jūsų klaviatūros key logginimo jeigu dar kur nors iš microsoft'o užsiliko :)
koki privatuma atjungineti ?
Asus X55VD

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2015-09-21 05:18

afg082 wrote:
Andrejka wrote:Na man kaip paprastam useriui dėl ssd įdėjimo į nešiojamą tiesiog teko rinktis, ar diegti 7/8.1 prie kurių buvau pripratęs, ar tiesiog pabandyti 10 ir sužinoti kaip ten ir kas ten :) Nu ir ką gi galiu pasakyti :) Viskas šiuose Win10 žymiai paprasčiau, viską ką reikia randu greitai, patogiai, nebereikia laužyti galvos kaip ten tą ar aną padaryti. Čia toks kaip čia pasakius... Geras visko derinukas, kai yra desktopas, o start paspaudi, atsiranda plytelės ir pan. :) Na tiesiog super. Bet reikia privatumą atjunginėti ir dėti antivirusinę, pvz kaspersky, apsaugančią nuo jūsų klaviatūros key logginimo jeigu dar kur nors iš microsoft'o užsiliko :)
koki privatuma atjungineti ?
Tiksliau pasakius sekima :)
https://www.google.lt/webhp?sourceid=ch ... 20settings" onclick="window.open(this.href);return false;
jau yra programele kuri pati viska automatiskai atjungia :)
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-09-29 22:46

Turiu klausimuka :) Turiu viena monitoriu 1680x1050 ir dar viena 1440x900 ir galvoju pasiimt dar viena 1440x900 toki pati ir susikraut 3 monikus, vaizduske 7870 su 2mini display hdmi ir dvi jungtim, ar paeitu čia man? Kaip suprantu reiktu 2 adapteriu is mini display į vga
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-10-22 21:21

Turiu klausimuką. Nusipirkau asus x54c papigiai, pasikeičiau matrica, nes buvo sudužus, bet to pentium b960 nelabai užtenka, tai va klausimas toks ar galima idet i5 ar i7 i ta motinine? Ten G2 socketas kiek žiurejau ir hm65 chipsetas
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2015-10-23 10:47

Jeigu jau gūglo nekrauna, tai va:

https://community.spiceworks.com/topic/ ... u-to-i5-i7" onclick="window.open(this.href);return false;

Nufotkintas kompas su i7-2670QM.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests