Trumpi klausimai

Pasidalink idejomis, mintimis, klausimais su visais!
Post Reply
User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2014-12-18 14:07

Per trumpas 24Pin, galima sakyti per prievartą jungiasi :D O ir vga reikia, nes jie trumpoki... Pačiam tai nesinori gadinti PSU :|

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2014-12-18 14:17

http://www.skytech.lt/zuad121-nzxt-24p-p-74930.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.skytech.lt/zuad122-nzxt-p-116355.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gūglas neveikia?

BLAMM0
Posts: 36
Joined: 2013-01-11 14:30
Location: Kaunas
Contact:

2014-12-18 15:18

Aš iš silentpc.lt prieš metus siunčiausi. Skyteche kažkurio man reikiamo laido tuo metu nebuvo :)
I7-5820K@4.5GHz, 32GB Crucial Ballistix Elite, X99-A/USB3.1, MSI GTX960 OC Edition, Corsair H110GT, SF Leadex 650W, Asus Xonar STX, Samsung 850 Evo 250GB, WD 1TB Green, Enthoo Pro, Mionix Castor, Steelseries 7G, Dell U2412M.

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2014-12-18 17:54

gabrius wrote:http://www.skytech.lt/zuad121-nzxt-24p-p-74930.html
http://www.skytech.lt/zuad122-nzxt-p-116355.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gūglas neveikia?
Sorry, bet ne ;D

Na šiaip buvo įdomu sužinoti, gal dar kas turi ir t.t.

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-02-11 18:30

Turiu problema,nusipirkau nauja cpu su motinine,kitas dalis palikau iš senojo pc, visos dalys išvardintos žemiau ir vat kokius windowsus bebandau ir 10 ir 8 ir 7 uzeina pastringa vaizdas ir nk nebeina daryt peles pajudint neina nu zdz pastringa, bandžiau kelis HDD, taspats db ant SSD isirašes win7, ar gali but vaizdo plokštes problema? Ji su senojom dalim ejo puikiai
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2015-02-11 18:34

mantas9971 wrote:Turiu problema,nusipirkau nauja cpu su motinine,kitas dalis palikau iš senojo pc, visos dalys išvardintos žemiau ir vat kokius windowsus bebandau ir 10 ir 8 ir 7 uzeina pastringa vaizdas ir nk nebeina daryt peles pajudint neina nu zdz pastringa, bandžiau kelis HDD, taspats db ant SSD isirašes win7, ar gali but vaizdo plokštes problema? Ji su senojom dalim ejo puikiai
Man su vga tas pats kadaise buvo.. Ramukas vga nusproges buvo, del to ir pastrikdavo...

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-02-12 17:52

Ar ji imanoma pakeist,kiek kainuoja?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2015-02-12 18:11

mantas9971 wrote:Ar ji imanoma pakeist,kiek kainuoja?
Tai pirma įsitikink ar tikrai jis... Nepulk stačia galva keisti, įsidėk kitą VGA laikina. Integruotos berots šitam CPU nebus..

O su keitimu vešk meistram ir klausk kainos, nemanau, kad ją verta tvarkyti.

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-02-12 18:40

O nėra kokių test programų, kad pratestuot? Nes būna kartais veikia ir valanda normaliai, o kartais būna, kad pastringa po 5min.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2015-02-12 19:20

mantas9971 wrote:O nėra kokių test programų, kad pratestuot? Nes būna kartais veikia ir valanda normaliai, o kartais būna, kad pastringa po 5min.
Valley benchmarką paleidęs gali pamatyti klaidas. O šiaip turėjau vieną programėlę kuri testuoja neva vga ram'us, bet nežinau ar ji tikrai tai daro...

Na gal dar PSU ką nors knisa, bet lb mažai tikėtina...

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-02-12 19:45

Bet kaip sudėjau su ta nauja motka ir cpu taip ir pradėjo grybaut, gal nesutinka kasnors ten

Paleidau ta benchmarką :D Visas benchmarkas praėjo ant 50FPS nieks nestrigo ir kai parodė rezultatus pastrigo :D Dar idomus dalykas, pvz lošiu NFS the Run nieks nepastringa, įsirašiau AC4 po menu vaikštant pastringa, arba paprasčiausiai desktope ar po intika naršant
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2015-02-12 21:23

mantas9971 wrote:Bet kaip sudėjau su ta nauja motka ir cpu taip ir pradėjo grybaut, gal nesutinka kasnors ten

Paleidau ta benchmarką :D Visas benchmarkas praėjo ant 50FPS nieks nestrigo ir kai parodė rezultatus pastrigo :D Dar idomus dalykas, pvz lošiu NFS the Run nieks nepastringa, įsirašiau AC4 po menu vaikštant pastringa, arba paprasčiausiai desktope ar po intika naršant
Tai tikriausiai VGA bus, na gal ram'ai da, bet ram'ams labiau bluescreen savybe būdinga..

User avatar
Leon
Posts: 62
Joined: 2014-01-18 14:36
Location: Kaunas
Contact:

2015-02-13 23:59

Draiverius normaliai suinstaliaves? ar ant standartiniu viskas?
Lovely Cooler Master Stacker Pro 831 Modding: http://forumas.modding.lt/viewtopic.php?f=13&t=6433" onclick="window.open(this.href);return false;
Lovely Cooler Master Stacker Pro 831 Modding aptarimas: http://forumas.modding.lt/viewtopic.php?f=35&t=6434" onclick="window.open(this.href);return false;

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-02-23 15:29

Ramuose problema buvo, neužteko voltage, pakėliau iki 1.65v ir susitvarkė, dabar kitas klausimas. Kokia vaizdo plokšte imt? Galvoju Asus HD7770 2GD5; GTX 570 1280MB 320bit arba 7950, bet ji jau biški brangi man. Man reik, kad žaidimus normaliai pažaist galėčiau
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2015-02-23 16:12

mantas9971 wrote:Ramuose problema buvo, neužteko voltage, pakėliau iki 1.65v ir susitvarkė, dabar kitas klausimas. Kokia vaizdo plokšte imt? Galvoju Asus HD7770 2GD5; GTX 570 1280MB 320bit arba 7950, bet ji jau biški brangi man. Man reik, kad žaidimus normaliai pažaist galėčiau
Neperseniausiai pasiemiau GTX580 tai kolkas visiems mano bandytiems žaidimams per akis. Net tas pats FC4 su visokiais NVIDIA WORKS ir kitais navarotais veikia max nustatymais, be lago (Na kažkas apie 30FPS kurių man užtenka). O tau prie to proco rekomenduoju 570, 7950, 270X, 280. su 7770 šnipštą ten pažaisi :)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests